خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم سپاه پاسداران توسط اتحادیه اروپا، عوارض سنگینی برای آنها خواهد داشت/ سپاه یک نهاد رسمی نظام جمهوری اسلامی است

مشرق | سیاسی | جمعه، 10 بهمن 1404 - 12:23
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تحریم سپاه هیچ خدشه‌ای در مأموریت‌های آن ایجاد نمی‌کند اما عوارض سنگینی را برای اتحادیه اروپا خواهد داشت و عواقبش به خود آنها بازخواهد گشت.
سپاه،اتحاديه،اروپا،پاسداران،اسلامي،صادقي،حاجي،والمسلمين،تحري ...

به گزارش مشرق از پایگاه اطلاع رسانی سپاه، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به اقدام اخیر اتحادیه اروپا در تحریم سپاه پاسداران اظهار داشت: از دشمن انتظاری جز دشمنی نداریم و اتحادیه اروپا، نوکری‌اش برای آمریکا و بردگی‌اش در برابر قلدری‌های ابرقدرت غرب و آمریکا را ثابت کرده کرده است اما این موضوع برای برخی قابل قبول نبود.
وی تصریح کرد: حرکتی که اتحادیه اروپا در قبال سپاه انجام داد در حالی است که اغتشاشات و ظلم و ستم را به مردم می‌بینیم و بچه‌های سپاه به عنوان حافظ امنیت و خدمتگزار این مردم حضور دارند و جرمی جز این ندارند که سرباز ولایت و خدمتگزار مردم هستند.
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی افزود: دشمنان مردم اینگونه از فرزندان سپاهی انتقام می‌گیرند.
اما حرکت اتحادیه اروپا در واقع تحریم سپاه نیست بلکه نوعی انتقام گرفتن و مقابله با مردم شریفی است که همگی آنها در فرهنگ پاسداری و دفاع از انقلاب هرگز کوتاه نیامده و نخواهند آمد.
وی اقدام اتحادیه اروپا در قبال سپاه را نوعی در به دری و بیچارگی آنها در برابر نهضت بزرگ اسلامی عنوان کرد و یادآور شد: البته راه به جایی نمی‌برند و تحریم سپاه پاسداران هیچ خدشه‌ای در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند اما عوارض سنگینی را برای اتحادیه اروپا خواهد داشت و یقینا عواقبش به خود آنها بازخواهد گشت.
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی افزود: سپاه پاسداران یک نهاد رسمی نظام جمهوری اسلامی است و این اقدام اتحادیه اروپا، دهن کجی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که بدون پیامد نخواهد بود.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اتحادیه اروپا را نوکر ترامپ دانست و تصریح کرد: اتحادیه اروپا هویت و استقلال خود را از دست داده است در حالی که مردم کشورمان مستقل و با صلابت هستند.
اما آبرو و حیثیت این نوکرها یکی پس از دیگری لو می‌رود و ماهیت خود را نشان می‌دهند.
وی در توصیه به مردم ایران خاطرنشان کرد: مردم شریف و عزیز ایران بدانند امید، نشاط، غیرت دینی و ملی و ایستادگی شما در برابر همه فتنه‌ها، جبهه کفر را به ستوه و دیوانگی آورده و سبب مواضع غیر انسانی شده است.
اما مردم در این راه ثابت قدم بمانند و بدانید پیروزی نزدیک است.