خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمدن ناو آمریکا به سمت ایران یعنی جنگی در کار نیست

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 10 بهمن 1404 - 06:06
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید معنای آمدن ناو آمریکا به سمت ایران این است که یقیناً جنگ نمی‌شود چون با شلیک چند موشک تجهیزاتشان را به قعر دریا می‌فرستیم.
مجلس،آمريكا،جنگ،ناو،رفتار،روز،مخصوصاً،آسيب،كميسيون،عضو،امنيت، ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - سالار ولایتمدار عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره تهدیدات ترامپ برای حمله به ایران گفت: درخصوص رفتارهایی که در این چند روز اخیر، مخصوصاً آخرین نکته‌ای که در فضای مجازی رئیس‌جمهور بی‌بندوبار آمریکا مطرح کرده باید به مردم عزیزمان بگویم که تامام اقداماتش رجزخوانی و اقدام روانی است.
رئیس کمیته دفاع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: حرکت ناو به سمت ایران، معنا و مفهومش این است که یقیناً جنگ و عملیاتی نخواهد بود چراکه این موضوع برای الان نیست و از قدیم و بارها این مسئله تکرار شده است.
عضو فراکسیون مقاومت مجلس تاکید کرد: ناو مهم‌ترین هدف و قاطع‌ترین هدف برای ما خواهد بود.
آن ناو تا به تیررس ما نرسد هیچ کاری نمی‌تواند کند و اگر به تیررس ما برسد، خود ترامپ و دیگر هم‌پیمانانش می‌دانند تنها کشوری که موشک ضدناو دارد فقط ما هستیم.
ما با شلیک چند موشک همزمان، چند هزار نفر از نیروهایشان و تعداد قابل توجهی از هواپیماها و تجهیزاتشان را به قعر دریا می‌فرستیم.
نماینده مردم آبیک، البرز و قزوین در مجلس بیان کرد: وقتی که ناو بزرگشان به قعر دریا برود، یعنی شکستی مفتضحانه در سطح جهان؛ هرچند از نظر ما این کوه یخی که به نام آمریکا درست شده بود در حال آب‌شدن است، آن موقع دیگر در حال فروپاشی خواهد بود و فروپاشیده خواهد شد لذا مردم عزیز بدانند آمدن ناو به سمت ما یعنی جنگی در کار نیست؛ ما این موضوع را می‌دانیم و آن‌ها هم خودشان این موضوع را می‌دانند.
این نماینده مجلس می‌گوید همه این اقدامات، رفتار روانی است که حالا متأسفانه در بازار، عده‌ای خواسته و عده‌ای هم ناخواسته تحت تأثیر این رفتار قرار می‌گیرند و این نوسانات را در بازار داریم.
اگر بازاریان عزیز و دلسوزان این مردم نوسانات را مدیریت کنند، هیچ اتفاقی نمی‌افتد هرچند این موجود که به هر چیزی شبیه است غیر از آدم، به‌عنوان رئیس‌جمهور آمریکا و هم‌پیمانانش مخصوصاً کفتاری به نام نتانیاهو، قابل پیش‌بینی نیستند و ممکن است رفتار نامتعارف، مثل صدها رفتار نامتعارف و غیرعاقلانه‌ای که تا الان داشته‌اند، انجام بدهند که اگر چنین اتفاقی بیفتد، به چند دلیل آسیب آن‌ها بیشتر از قبل خواهد بود.
ولایتمدار گفت: ما در حال مذاکره با آمریکا بودیم و برنامه مذاکرات مشخص بود و ما هیچ‌وقت از منطق فرار نکردیم، چرا؟
چون حق با ماست.
کسی که حق است و استدلال دارد، از چه می‌ترسد؟، لذا به همین دلیل ما در حال مذاکره بودیم، اما شما حمله کردید.
بعد شما تسلیم شدید و دست‌هایتان را بالا بردید؛ شما بودید که درخواست کردید و از روز ششم جنگ درخواست تسلیم کردید و ما با اختیار خودمان در روز دوازدهم آتش‌بس کردیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: ما ضعف‌هایمان را پیدا کردیم و آن‌ها را برطرف کردیم و بنیهٔ دفاعی و بازدارندگی‌مان را به مراتب تقویت کردیم و اهداف اساسی و اصلی شما را به‌خوبی شناسایی کردیم و شناختیم.
به همهٔ کشورهایی هم که شما آنجا منافع و مقر دارید، راحت و رک گفتیم که اگر آمریکا دست از پا خطا کند، ما همه آن اهداف را می‌زنیم و از ما گلایه نکنید.
به کشورهای همسایه‌مان این را رساندیم و گفتیم که بلادرنگ همهٔ مقرها و منافعی را که مربوط به آمریکاست را چه در دریا و چه در خشکی خواهیم زد.
نماینده مردم آبیک، البرز و قزوین در مجلس تصریح کرد: مهم‌ترین مسئله آن انگیزه و آن بغض و کینه‌ای است که تک‌تک مردم ایران نسبت به استکبار و این شخص قاتل پیدا کرده‌اند و همه این‌ها دست‌به‌دست هم می‌دهد که ضربه و آسیب به آمریکا و هم‌پیمانانش مثل صهیون چندبرابر قبل خواهد شد و خیلی زودتر دستشان بالا می‌رود و تسلیم می‌شوند؛ آن موقع معلوم نیست دیگر به این راحتی‌ها ما درخواست آتش‌بس را بپذیریم.
ولایتمدار بیان کرد: چند روز قبل در رسانه‌ها مطلبی از بنده پخش شد، مخصوصاً در رسانه‌های معاند که کاملاً مدیریت‌شده بود.
بنده باز هم با صراحت، آشکار و روشن اعلام می‌کنم از نظر علم نظامی و شواهد و قرائنی که در اتاق جنگ ما و اتاق‌های جنگ متعارف دنیا مطرح است، باید برای هر عملیات هدف قاطعی تعریف شود.
به این دلیل که آمریکا به هیچ‌وجه به هدف قاطعش همان‌طور که خودش هم می‌داند، نمی‌رسد.
در ایران، انجام هرگونه عملیات توسط دشمن اقدامی کور است و قطعاً آسیبش به خودش برمی‌گردد و برای ما این اقدام کور نیست چون برای ما پاسخ دادن کاملاً حساب‌شده و دفاع مقدس است.
رئیس کمیته دفاع کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: با قدرت بازدارندگی‌ که جمهوری اسلامی دارد، مخصوصاً بعد از جنگ 12 ‌روزه که ما ضعف‌هایمان را برطرف کردیم کاملاً دستمان روی ماشه است البته نه اینکه آسیب نمی‌بینیم چون جنگ، زدن و خوردن است، اما قطعاً دشمنی که به ما تجاوز کند، بیشتر آسیب می‌بیند.
عضو فراکسیون مقاومت مجلس تصریح کرد: شکل و ظاهر کار و شواهد و قرائن دال بر جنگ نیست و جنگی اتفاق نمی‌افتد.
دشمن چنین خطا و خفت مطلقی نخواهد کرد.
منتها رئیس‌جمهور فعلی آمریکا و نتانیاهو که به هر چیزی شبیه‌اند جز انسان، ممکن است همهٔ اصول متعارف را همان‌طور که قبلاً زیر پا گذاشته‌اند دوباره زیر پا بگذارند و رفتار کور، غیرعلمی و غیرکارشناسی انجام دهند.
ولایتمدار گفت: ممکن است عناصر پلیدشان در آن‌طرف آب با داده‌های غلط و تحلیل‌های دروغی که ارائه می‌دهند آنها را وادار کنند به ما حمله کنند که اگر چنین اتفاقی بیفتد، یقیناً آمادگی ما از قبل بسیار بیشتر است.
اینکه آن‌ها این کار را انجام دهند چون از نظر رفتاری قابل پیش‌بینی نیستند ممکن است، اما از نظر ظاهری، جنگی از نظر ما اتفاق نمی‌افتد، چون آن چیزی که از دست می‌دهند خیلی بیشتر از آن چیزی است که بخواهند به دست بیاورند و قطعاً عاقل چنین کاری انجام نمی‌دهد مگر اینکه دیگر عاقل نباشند.
اگر عاقل نباشند ممکن است عملیاتی انجام بدهند و ما هیچ نگرانی برای آن نداریم چراکه آمادگی‌مان هر روز بهتر از دیروز است.