خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان سلطه قطر در قهرمانی هندبال آسیا/بحرین برای اولین بار قهرمان شد

اعتماد | همه | پنجشنبه، 09 بهمن 1404 - 20:58
تیم ملی هندبال بحرین با شکست قطر در فینال رقابت‌های قهرمانی آسیا و در وقت اضافه، به سلطه این تیم پرافتخار پایان داد و پس از ۶ قهرمانی پیاپی قطر، جام را برای اولین بار از آن خود کرد.
قطر،مسابقات،بحرين،قهرماني،پايان،دوره

تیم ملی هندبال بحرین با شکست قطر در فینال رقابت‌های قهرمانی آسیا و در وقت اضافه، به سلطه این تیم پرافتخار پایان داد و پس از ۶ قهرمانی پیاپی قطر، جام را برای اولین بار از آن خود کرد.
کد خبر: 758614 | ۱۴۰۴/۱۱/۰۹ ۲۰:۵۶:۴۶
فینال رقابت‌های قهرمانی هندبال آسیا میان بحرین و قطر انجام شد.
در حالی که بحرین تا دقایق پایانی جلو بود اما قطر توانست در دقایق پایانی وقت قانونی بازی را به تساوی بکشاند و این دیدار در پایان وقت ۶۰ دقیقه با تساوی ۲۴ بر ۲۴ به پایان رسید.
به گزارش ایسنا، در وقت اضافه بحرین توانست با نتیجه ۲۹ بر ۲۶ به برتری برسد و عنوان قهرمانی را بعد از ۶ دوره از قطر بگیرد.
قطر ۶ دوره پیاپی قهرمان آسیا شده و بحرین نیز ۵ دوره نایب قهرمان این مسابقات شده بود.
در دیدار رده‌بندی این مسابقات نیز تیم ملی کویت میزبان مسابقات با نتیجه ۳۳ بر ۳۲ ژاپن را شکست داد و به عنوان سومی میزبان این دوره از رقابت‌ها دست یافت.
تیم ایران در دور گروهی این مسابقات با عربستان، ژاپن و استرالیا همگروه بود که با برد برابر استرالیا و دو باخت نزدیک به عربستان و ژاپن در جایگاه سوم قرار گرفت و به جمع هشت تیم برتر صعود نکرد.
در مرحله بعدی این رقابت‌ها ملی‌پوشان ایران موفق شدند هند و استرالیا را از پیش رو بردارند اما نتیجه را به چین واگذار کردند.
آنها دیدار پایانی برابر اردن را به میدان نرفتند و به کار خود در این مسابقات پایان دادند.
بیست و دومین دوره مسابقات هندبال قهرمانی مردان آسیا به میزبانی کویت انجام شد و امروز با انجام دیدارهای فینال و رده‌بندی به پایان رسید.