با دستور فرمانده کل ارتش؛ هزار فروند پهپاد راهبردی به سازمان رزم نیروهای چهارگانه ارتش ملحق شد
اعتماد
|
همه
|
پنجشنبه، 09 بهمن 1404 - 15:52
با دستور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران یک هزار فروند پهپاد راهبردی به سازمان رزم نیروهای چهارگانه ارتش امروز ملحق شد.
کد خبر: 758586 | ۱۴۰۴/۱۱/۰۹ ۱۵:۳۵:۰۰
با دستور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران یک هزار فروند پهپاد راهبردی به سازمان رزم نیروهای چهارگانه ارتش امروز ملحق شد.
به گزارش تسنیم، این پهپادها متناسب با تهدیدات نوین و تجربیات جنگ 12 روزه توسط متخصصان ارتش و با همکاری وزارت دفاع ساخته شده و در کلاسهای انهدامی، تهاجمی، شناسایی و جنگ الکترونیک، برای انهدام اهداف خاص ثابت و متحرک در دریا، هوا و زمین طراحی شده اند.
امیر سرلشکر حاتمی پس از فرمان الحاق پهپادهای زمین پایه و دریا پایه گفت: متناسب با تهدیدات پیش رو، حفظ و ارتقای مزیت های راهبردی برای رزم سریع و پاسخ کوبنده به هر تهاجم و مهاجمی همواره در دستور کار ارتش قرار دارد.