خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 09 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه عبری: ناو هواپیمابر اهرم فشار ترامپ برای وادار کردن تهران به مذاکره است؛ ایران اما مذاکره طبق شروط آمریکایی‌ها را رد می‌کند

اعتماد | همه | پنجشنبه، 09 بهمن 1404 - 12:06
آحارونوت نوشت: ترامپ از ناو هواپیمابر خود به عنوان اهرم فشاری برای مجبور کردن ایران برای مذاکره بر اساس شروط خود استفاده می‌کند.
ايران،مذاكره،آحارونوت،يديعوت،رون

کد خبر: 758561 | ۱۴۰۴/۱۱/۰۹ ۱۲:۰۲:۲۲
روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» به نقل از «رون بن یشای،» تحلیلگر خود نوشت: ناو هواپیمابری که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به منطقه اعزام کرده، تهدیدی است که هدف آن واداشتن ایران به تسلیم و نشستن پای میز مذاکره است در حالیکه ایران مذاکره طبق شروط آمریکایی‌ها را رد می‌کند.
به گزارش ایسنا، مواضع مذاکره‌ای دولت ترامپ شامل ممنوعیت غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران و همچنین اعمال محدودیت بر موشک‌های بالستیک دوربرد و ارتباط با جنبش‌های مقاومت بوده است.
ایران بارها اعلام کرده به‌عنوان عضوی از ان‌پی‌تی حق برخورداری از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارد.
تهران همچنین تاکید کرده درباره موضوعات دفاعی هیچ‌گونه مذاکره‌ای نخواهد کرد.