خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختلاف کونته و سران اینتر بر سر مهاجم یونایتد

ایسنا | ورزشی | جمعه، 28 تیر 1398 - 14:52
آنتونیو کونته و سران اینتر بر سر جذب روملو لوکاکو وارد چالش جدی شدند.
جذب،اينتر،كونته،يونايتد،باشگاه،آنتونيو

آنتونیو کونته و سران اینتر بر سر جذب روملو لوکاکو وارد چالش جدی شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، روملو لوکاکو مهاجم بلژیکی در این فصل عملکرد چندان خوبی در منچستریونایتد نداشت و زمزمه‌هایی مبنی بر رفتن او از یونایتد به گوش می‌رسد.
آنتونیو کونته از تاخیر در جذب روملو لوکاکو شاکی شده است.
او که تصور می‌کرد باشگاه اینتر به سرعت وارد عمل شده و لوکاکو را جذب می‌کند، ایکاردی را از ترکیب خود کنار گذاشت و روی این بازیکن حساب نکرد.
از طرفی باشگاه اینتر عقیده دارد که یونایتد روی لوکاکو قیمت غیرمعقولی گذاشته است و در صورتی او را جذب خواهد کرد که باشگاه انگلیسی رقم این انتقال را کاهش دهد.
همین مساله باعث شد وضعیت خط حمله اینتر برای فصل جدید مشخص نباشد.
منچستریونایتد برای جذب روملو لوکاکو ۷۵ میلیون پوند به اورتون پرداخت ولی این بازیکن بلژیکی آن طور که باید نتوانست انتظارات را برآورده کند و به همین خاطر در آستانه جدایی از اولدترافورد است و اینتر تنها تیمی است که فعلاً برای جذب این مهاجم اقدام کرده است.
اینتر با هدایت کونته برای جذب لوکاکو پیشنهاد ۵۰ میلیون یورویی را به منچستر یونایتد داد که این پیشنهاد رد شد.
انتهای پیام