خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرملین: مذاکرات درباره اوکراین یکشنبه هفته آینده از سر گرفته می‌شود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 بهمن 1404 - 19:00
کرملین اعلام کرد که دور دوم مذاکرات صلح بین روسیه، اوکراین و آمریکا روز یکشنبه در ابوظبی برگزار خواهد شد.
مذاكرات،ادامه،اوكراين،سازنده

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین از ادامه مذاکرات صلح اوکراین خبر داد و به خبرنگاران گفت: «مذاکرات برای اول فوریه (یکشنبه، ۱۲ بهمن) برنامه‌ریزی شده است.
ما فعلاً در این مورد کار می‌کنیم.» او همچنین افزود که مذاکرات مجددا در پایتخت امارات برگزار خواهد شد.
از سوی دیگر، پسکوف این موضوع را که بحث‌ها باید پشت در‌های بسته ادامه یابد و هنوز اسنادی تهیه نشده، رد کرد.
وی گفت: «این مذاکرات در مورد موضوعی بسیار حساس است.
مذاکرات بسیار پیچیده‌ای است و بحث علنی در مورد هر بخش خاص در طول مذاکرات برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها مضر است.»
اولین نشست سه‌جانبه از این دست بین هیئت‌های روسیه، اوکراین و ایالات متحده طی روز‌های جمعه و شنبه، در ابوظبی برگزار شد.
کی‌یف و واشنگتن هر دو این مذاکرات را «سازنده» توصیف کردند، در حالی که پسکوف گفت که تماس‌ها به شیوه‌ای سازنده آغاز شده است، اما «کار‌های قابل توجهی در پیش است».
منبع: آناتولی