خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 08 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بررسی موضوع افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در دادستانی کل کشور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 08 بهمن 1404 - 14:41
دادستانی کل کشور در پی افزایش قیمت خودرو‌های تولیدی شرکت ایران‌خودرو و با هدف صیانت از حقوق شهروندان، بررسی ابعاد این افزایش قیمت را در دستور کار خود قرار داد.
قيمت،افزايش،خودرو،هيات،ديوان،هرگونه،سخنگوي،اداري،عدالت،شوراي

باشگاه خبرنگاران جوان - دادستانی کل کشور اعلام کرد که، از شورای رقابت و سایر دستگاه‌های اجرایی و نظارتی ذی‌ربط خواسته شده که گزارش‌های لازم درباره نحوه افزایش قیمت‌ها، میزان انطباق اقدام شرکت ایران‌خودرو با قوانین و مقررات همچنین عملکرد نهادهای مسئول در این زمینه را ارائه کنند.
براساس اعلام معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، این بررسی‌ها با هدف شفاف‌سازی و جلوگیری از تضییع حقوق مصرف‌کنندگان تا حصوص نتیجه نهایی ادامه دارد.
حجت‌الاسلام‌ و المسلمین احمدرضا عابدی رئیس دیوان عدالت اداری هم امروز با بیان اینکه افزایش قیمت خودرو مبنای قانونی ندارد، گفت: هرگونه تغییر در قیمت خودروهای سواری تابع ضوابط مقرر در دستورالعمل تنظیم بازار خودرو سواری است.
وی در رابطه با افزایش قیمت خودرو و برخی ادعاها مبنی بر اینکه این موضوع بر اساس رأی هیات عمومی دیوان عدالت اداری انجام شده است، افزود: اکنون دستور موقتی از دیوان عدالت اداری در این خصوص وجود ندارد.
در همین ارتباط، سخنگوی سازمان بازرسی کل کشور از توقف اعمال قیمت‌های جدید محصولات ایران خودرو خبر داد و گفت: براساس ماده ۵۸ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، قیمت‌گذاری کالاهای تولید داخل بر عهده شورای رقابت است.
فاطمه مهاجرانی سخنگوی هیات دولت نیز امروز از دستور رئیس‌ جمهور برای ایجاد کارگروهی با هدف بررسی موضوع افزایش قیمت خودروها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
عباس گودرزی سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی هم امروز در نشست خبری در پاسخ به سؤالی درباره افزایش قیمت خودرو، افزود: مجلس با افزایش قیمت خودرو مخالف است.
اراده مجلس و در واقع تمام هم‌وغم آن، حفظ قدرت خرید خانواده‌ها، جلوگیری از هرگونه افزایش قیمت و جلوگیری از هرگونه خدشه به سفره و رفاه مردم است.