خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تریپیر: فقط 2 بار به پیشنهاد اتلتیکو فکر کردم/سیمئونه یکی از بهترین مربیان دنیاست

فارس | ورزشی | جمعه، 28 تیر 1398 - 14:41
مدافع انگلیسی جدید اتلتیکو مارید به تمجید از سرمربی جدیدش پرداخت و او جزو بهترین مربیان دنیا معرفی کرد.
اتلتيكو،مربيان،انگليس،دنبال

مدافع انگلیسی جدید اتلتیکو مارید به تمجید از سرمربی جدیدش پرداخت و او جزو بهترین مربیان دنیا معرفی کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، کایرن تریپیر، مدافع جدید اتلتیکو مادرید دیگو سیمئونه، سرمربی تیمش را جزو بهترین مربیان دنیا معرفی کرد.
تریپیر در مصاحبه «مارکا» اسپانیا گفت: لیگ انگلیس یکی از بهترین لیگ های دنیاست اما وقتی فهمیدم اتلتیکو مادرید به دنبال من است بیشتر از دو بار درباره پیشنهاد آنها فکر نکردم.
بازیکنان انگلیسی زیادی نیستند که در خارج از انگلیس بازی کنند اما من همیشه به دنبال بازی کردن در خارج از انگلیس و مخصوصا در لالیگا بودم و یکی از آرزوهای کودکی ام بود.
وی افزود: من از سال ها پیش بازی های اتلتیکو را دنبال می کردم و به نظرم سیمئونه یکی از بهترین مربیان دنیاست.
من با پوچتینو صحبت کردم و به او گفتم که فرصتی برایم پیش آمده که به اتلتیکو بروم و نمی خواهم این فرصت را از دست دهم.
انتهای پیام/ا