خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه آمریکا و اتحادیه اروپا درباره تمدید آتش‌بس بین رژیم جولانی و قسد

اعتماد | همه | سه شنبه، 07 بهمن 1404 - 18:18
آمریکا و اتحادیه اروپا در بیانیه ای مشترک مدعی شدند که از تمدید آتش‌بس بین رژیم جولانی و قسد حمایت می کنند.
سوريه،بيانيه،مشترك،اتحاديه،اروپا

بیانیه آمریکا و اتحادیه اروپا درباره تمدید آتش‌بس بین رژیم جولانی و ق…
آمریکا و اتحادیه اروپا در بیانیه ای مشترک مدعی شدند که از تمدید آتش‌بس بین رژیم جولانی و قسد حمایت می کنند.
کد خبر: 758317 | ۱۴۰۴/۱۱/۰۷ ۱۷:۴۹:۳۶
آمریکا و اتحادیه اروپا امروز سه شنبه با صدور بیانیه ای مشترک ادعا کردند: ما از تمدید آتش‌بس بین ارتش سوریه و نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) استقبال می‌ کنیم.
همچنین، بر اهمیت پایبندی همه طرف‌ ها در سوریه به حفاظت از غیرنظامیان تأکید می‌کنیم و از ایجاد گذرگاه های بشردوستانه در این راستا استقبال می‌ کنیم.
به گزارش مهر؛ در بیانیه مشترک صادره در این خصوص ادعا شده است: حمایت خود را از یک انتقال سیاسی جامع در سوریه که از حقوق همه شهروندان این کشور محافظت کند، اعلام می کنیم.
ایجاد ثبات در شمال شرقی سوریه از طریق روش‌ های مسالمت‌ آمیز، برای جلوگیری از ظهور مجدد تروریسم و دستیابی به امنیت منطقه‌ ای، در اولویت قرار دارد.
بیانیه مشترک آمریکا و اتحادیه اروپا در این خصوص مدعی شد: ما بر لزوم حفظ گذرگاه های بشردوستانه و ازسرگیر ارائه خدمات ضروری و مهم در کوبانی (عین العرب) تأکید می‌کنیم.