خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های اجتماع‌محور/ برگزاری افطاری‌های هدفمند در ماه رمضان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 07 بهمن 1404 - 16:00
رئیس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های اجتماع‌محور گفت: اکنون ۱۱ هزار گروه با ۱۲۰ هزار داوطلب در بهزیستی داریم.
بهزيستي،ماه،رمضان،سازمان،مردمي،اجتماعي،مسئوليت،هدفمند،جذب،ظر ...

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدجواد حسینی در دومین جلسه ستاد ماه رمضان سازمان بهزیستی از راه‌اندازی پویش ملی «مثبت ماه» در ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: این پویش هسته مرکزی برنامه‌های ماه رمضان است و پویش‌های استانی باید ذیل آن طراحی شود.
بسته‌های مشارکتی برای ما خیلی مهم است، در سازمان بهزیستی برای استفاده از ظرفیت خیران نقص داریم و باید چندین بسته مشارکتی مانند بسته تأمین تجهیزات مراکز توانبخشی یا بسته مراکز شبه‌خانواده طراحی کنیم.
وی تاکید کرد: این بسته‌ها با هدف جذب طیف گسترده‌ای از داوطلبان تدوین می‌شوند تا تمام انواع داوطلبان مشارکت‌جو و مشارکت‌پذیر شوند.
طراحی «نقشه مسئولیت اجتماعی» نیز از دیگر اقدامات در دستور کار است.
ضرورت برگزاری افطاری‌های هدفمند
رئیس سازمان بهزیستی کشور به برگزاری افطاری‌های هدفمند تأکید کرد و خطاب به مدیران استانی افزود: افطاری غیرهدفمند در ماه رمضان نداشته باشید.
افطاری‌های هدفمند می‌توانند با تور بازدید بهزیستی همراه شده یا برای توسعه اجتماعی‌سازی قشری با دعوت از اقشار خاص مانند ورزشکاران یا بازاریان برگزار شود.
حسینی با اشاره به راه‌اندازی «درگاه مشارکت» آنلاین و اختصاص «شماره حساب اختصاصی» یکپارچه برای جذب کمک‌ها گفت: اینها رویداد‌های انقلابی در حوزه مشارکت‌های مردمی است.
وی بر استفاده جدی‌تر از «شورای مشارکت‌های بهزیستی» با مسئولیت استانداران تأکید کرد و گفت: این شورا یک ظرفیت عالی است، اما استان‌ها به حدی که باید از آن استفاده نمی‌کنند.
ایجاد بخش کمک می‌کنم در سایت بهزیستی
سعید خادمی مشاور رئیس سازمان بهزیستی در امور فرابخشی و ارتباطات نیز در این نشست به اقدامات انجام‌شده در حوزه اطلاع‌رسانی برنامه‌های ماه رمضان اشاره کرد و گفت: در سایت سازمان بهزیستی بخش "کمک می‌کنم" پیش‌بینی شده و مرکز مشارکت‌ها موفق شده است حساب‌های هر استان را به‌صورت تفکیک‌شده مدیریت کند که این اقدام، گامی مهم در شفاف‌سازی و تسهیل مشارکت‌ها به شمار می‌رود.
وی افزود: پوستر‌ها و موشن‌گرافی‌هایی برای ماه مبارک رمضان تهیه شده و جلسات متعددی با صداوسیما برگزار کرده‌ایم.
امیدواریم بستر مناسبی برای استفاده از ظرفیت برنامه‌های رسانه‌ای در ماه رمضان فراهم شود.
خادمی با تأکید بر نقش ارتباطات عمومی خاطرنشان کرد: باید روابط عمومی را به روایت عمومی تبدیل کنیم.
سازمان بهزیستی از سرمایه‌های اجتماعی گسترده‌ای برخوردار است و لازم است افراد را ترغیب کنیم تا در بستر‌های اطلاع‌رسانی خود، اقدامات و پویش‌های سازمان را معرفی و بازنشر کنند.
تغییر ساختار حساب‌های مشارکت مردمی
مجتبی حسین نژاد معاون مرکز مشارکت‌های مردمی و توسعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی سازمان بهزیستی نیز در این نشست گفت: سیستم یکپارچه مشارکت‌های مردمی تغییر خواهد کرد و حساب مشارکت مردمی بهزیستی دیگر شامل یک حساب یکپارچه نیست و می‌توانیم حساب مجزا برای هر استان داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: این تغییر ساختار مالی به استان‌ها اجازه می‌دهد تا با استقلال عمل بیشتری نسبت به جذب و مدیریت کمک‌های مردمی در سطح منطقه خود اقدام کنند و شفافیت و مسئولیت‌پذیری محلی را افزایش دهند.
حسین نژاد همچنین از راه‌اندازی یک سامانه دیجیتال برای تسهیل فرآیند جلب مشارکت‌ها خبر داد و افزود: سامانه جلب و جذب مشارکت‌ها تا عید رونمایی می‌شود.
وی با اشاره به فرصت پیش‌روی ماه مبارک رمضان بر استفاده هدفمند از مفهوم مسئولیت اجتماعی تأکید و خاطرنشان کرد: در ماه رمضان می‌توانیم از ظرفیت مسئولیت اجتماعی استفاده کنیم و استان‌ها بخش خصوصی یا دولتی را دعوت کنند تا میزبان افطاری باشند و نیاز‌ها و مشکلات را بگوییم تا در باب مسئولیت اجتماعی همراهی کنند.
منبع: سازمان بهزیستی