خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 07 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

الشرع به روسیه می‌رود

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 07 بهمن 1404 - 09:06
رئیس دولت موقت سوریه، فردا (چهارشنبه) در مسکو، پایتخت روسیه با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
سوريه،ديدار،گزارش،دولت،سانا

به گزارش مشرق، احمد الشرع، رئیس دولت موقت سوریه به‌منظور دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه عازم مسکو خواهد شد تا روز چهارشنبه با او دیدار کند.
بر اساس گزارش خبرگزاری سوریه «سانا»، دو طرف پیش از این در اکتبر سال گذشته میلادی نیز با یکدیگر دیدار کرده بودند که این دیدار اولین سفر الشرع به مسکو پس از تصدی پست ریاست دولت انتقالی محسوب می‌شد.
به گزارش سانا، سوریه اکنون در «مرحله جدیدی» به سر می‌برد که در آن روابط سیاسی و استراتژیک خود را با کشورهای منطقه و قدرت‌های بزرگ «بازسازی» می‌کند.
این در حالی است که منابع به خبرگزاری «رویترز» گفته‌اند که روسیه آغاز خروج نیروهای خود از فرودگاه قامشلی در شمال شرق سوریه را آغاز کرده است.
این اقدام در راستای تلاشی انجام می‌شود که هدف آن پایان دادن به حضور نظامی در منطقه‌ای است که دولت دمشق در پی بازپس‌گیری آن از نیروهای «سوریه دموکراتیک» موسوم به قسد است.