خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 18 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصغری: مازاد تولید مرغ در آذربایجان غربی صادر می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 بهمن 1404 - 12:47
ارومیه - رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: مازاد تولید مرغ در استان صادر می شود.
كالاهاي،اساسي،تامين،بازار،جهاد،كيفيت،كشاورزي،جلسه،تاكيد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا اصغری ظهر دوشنبه در دهمین جلسه کارگروه اصلاح و کارآمدسازی یارانه‌ها در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با هدف بررسی وضعیت بازار و برنامه‌ریزی برای تامین کالاهای اساسی به صورت وبیناری با مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها برگزار شد، افزود: در حال حاضر کمبودی در تامین کالاهای اساسی در سطح استان وجود ندارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به ثبات نسبی بازار کالاهای اساسی تحت پوشش طرح کالا برگ، افزود: با تلاش و همت تمامی عوامل ذیربط، بازار کالاهای اساسی به تعادل نسبی رسیده است، اما همچنان نیازمند نظارت دقیق و مستمر بر سایر اقلام هستیم تا از افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها جلوگیری شود.
اصغری با تقدیر از همراهی و مشارکت فعالانه مردم و اصناف در اجرای طرح اصلاح و کارآمدسازی یارانه‌ها، بر اهمیت نظارت مستمر بر قیمت‌ها و کیفیت کالاها تاکید کرد و خواستار تسریع در روند تامین به موقع کالاها و تشدید نظارت‌ها شد تا شاهد ثبات و پایداری بیشتر بازار در استان باشیم.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر کمبودی در تامین کالاهای اساسی در سطح استان وجود ندارد، از واحدهای مرغداری خواست تا با افزایش ظرفیت اقدام به تولید و جوجه‌ریزی کنند، و نگرانی در مورد فراهم کردن زمینه صادرات مازاد تولید نداشته باشند.
در ادامه این جلسه، بر لزوم افزایش نظارت‌ها بر کیفیت و قیمت نان تاکید شد و پیگیری واردات برنج با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب برای تامین نیاز مصرف‌کنندگان نیز در دستور کار قرار گرفت.
این جلسه با هدف تقویت هم‌افزایی بین بخش های اجرایی و بخش خصوصی و همچنین اطمینان از دسترسی آسان و ارزان مردم به کالاهای اساسی برگزار شد.