خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترخیص 6653 خودرو وارداتی براساس مصوبه دولت/ 1048 خودرو در گمرک ماند

فارس | برگزیده، اقتصادی | جمعه، 28 تیر 1398 - 13:40
معاون امور گمرکی گمرک از ترخیص 6653 خودرو وارداتی براساس مصوبه هیات وزیران خبر داد و گفت: تاکنون برای 340 دستگاه از خودروهای اظهار شده صدور پروانه انجام نشده است.
گمرك،ترخيص،خودرو،دستگاه،1048

مهرداد جمال ارونقی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به آخرین آمار ترخیص خودرو از گمرک اظهار داشت: بر اساس مصوبه هیأت وزیران مبنی بر ورود خودروی خارجی از تاریخ 1397/10/16 تا تاریخ 98/04/16 در این مدت 6653 دستگاه خودروی وارداتی از گمرک ترخیص شده است.
معاون امور گمرکی گمرک افزود:‌ تاکنون 340 دستگاه از خودروهای اظهار شده منجر به صدور پروانه نشده و به دلایلی نتوانسته‌اند مجوزهای لازم را برای ترخیص اخذ کنند.
* 1048 خودرو در گمرک ماند
وی به یکی از دلایل عدم ترخیص خودروهای اشاره کرد و گفت:‌ادامه داد: علاوه بر آمار فوق بالغ بر 1048 دستگاه خودرو نیز با وجود آنکه اظهارشده و پروانه گمرکی دریافت کرده‌اند امکان خروج آنها فراهم نیست؛ به دلیل آنکه در مهلت یاد شده نتوانستند از گمرک خارج شوند.
ارونقی ادامه داد:‌ برای این خودروها قرار شد پیش‌نویسی از سوی دستگاه‌های مروبطه مبنی بر تمدید مهلت زمانی تهیه و به تصویب هیات وزیران برسد تا این مانع برطرف شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/