خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رجایی‌نسب: منتظران واقعی باید در مسیر تمدن‌سازی اسلامی حرکت کنند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 بهمن 1404 - 11:41
شیراز- رئیس کل دادگستری فارس گفت: منتظر واقعی امام زمان(عج) کسی است که تنها دعا نمی‌کند، بلکه با عمل و تلاش در مسیر خودسازی و تمدن‌سازی اسلامی حرکت می‌کند.
امام،عج،منتظر،واقعي،فارس،نسب،نشستن

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین صدرالله رجایی‌ نسب صبح دوشنبه در چهارمین گردهمایی فعالان مهدویت استان فارس گفت: نشستن در خانه و دعا کردن گرچه پسندیده است، اما کسی که تنها دعا می‌کند، نمی‌تواند خود را «منتظر واقعی» بنامد.
وی ادامه داد: اگر مقدمات ظهور حضرت مهدی(عج) فراهم نمی‌شود، علت آن عملکرد ماست.
امام زمان(عج) می‌خواهد حکومتی عدل محور برپا کند و هیچ حقی ضایع نشود، اما برای این کار به کارگزارانی نیاز دارد که از میان مسلمانان و شیعیان مخلص و منتظر انتخاب شوند.
رئیس کل دادگستری فارس افزود: برای آنکه جزو منتظران واقعی باشیم، باید سبک زندگی، اهداف و رفتار خود را با برنامه‌ها و آموزه‌های امام همسو کنیم و بر اساس شناخت درست، عمل کنیم.
حجت الاسلام رجایی نسب گفت: منتظر واقعی کسی است که در مسیر خودسازی، ساخت جامعه و پرورش نیروهای شایسته، حرکتی مثبت و خیرخواهانه انجام دهد.
نشستن و انتظار صرف کافی نیست؛ باید ببینیم امام از ما چه می‌خواهد و جامعه به چه نیاز دارد.
رئیس کل دادگستری فارس تصریح کرد: مقدمات ظهور و یاران شایسته باید فراهم شوند، در غیر این صورت کاری برای امام زمان(عج) انجام نداده‌ایم.