خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 19 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سواحل استان بوشهر مواج و متلاطم است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 بهمن 1404 - 10:53
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بر اساس نقشه های هواشناسی تا عصر امروز (دوشنبه) با وزش باد نسبتاً شدید شمال غربی، سواحل استان مواج و متلاطم است.
استان،وزش،سواحل،روز،هواشناسي،بوشهر،باد

حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می دهد که تا عصر امروز (دوشنبه) با وزش باد نسبتاً شدید شمال غربی، سواحل استان مواج و متلاطم است.
و ی گفت: روز سه شنبه وضعیت جوی و دریایی استان آرام است، اما از روز چهارشنبه با افزایش سرعت بادهای جنوبی و تداوم وزش آن طی روز پنجشنبه، سواحل استان متلاطم پیش بینی می شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: در این مدت (بویژه در روز پنجشنبه)، با فعالیت سامانه بارشی در برخی نقاط استان بخصوص بخشهای شمالی و مرکزی ، وقوع بارش باران، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، مورد انتظار است.
وی گفت: آسمان استان بوشهر در ساعت های آینده صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد، غبار محلی، فردا افزایش ابر و در برخی نقاط مه صبحگاهی پیش بینی می شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: جهت وزش باد غالباً شمال غربی تا شمال شرقی، امروز با سرعت ۱۲ تا ۳۸ گاهی تا ۴۸ کیلومتر در ساعت و از امشب ۸ تا ۳۲ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
وی ادامه داد: ارتفاع موج دریا امروز ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی تا ۱۸۰ و در فراساحل جنوبی ۱۲۰ تا ۲۱۰ سانتیمتر و از امشب در سواحل شمالی و مرکزی ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ و در سواحل جنوبی ۶۰ تا ۱۲۰ سانتیمتر پیش بینی می شود.