خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید بیش از ۶۳۰۰۰ بشکه نفت در روز افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 06 بهمن 1404 - 10:24
با اجرای مجموعه‌ای از اقدامات فنی و عملیاتی در طرح آزادگان جنوبی، تولید نفت در میدان آزادگان جنوبی طی ۱۷ ماه گذشته با افزایش بیش از ۶۳ هزار بشکه در روز همراه شده است.
حفاري،چاه،ميدان،توليد،شماره،پتروپارس،وقفه،حلقه،بشكه،تكميل

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - حمیدرضا ثقفی مدیرعامل گروه پتروپارس با اعلام خبر این پیشرفت گفت :این افزایش تولید حاصل حفاری، تکمیل و بازتوانی چاه‌ها، اسیدکاری، و ازسرگیری فرآیند رانش پمپ‌های درون‌چاهی پس از دو سال وقفه در اجرای بسته‌های کاری بوده است.
این در حالی است که در مدت یادشده در مجموع ۴۱۸۰ متر حفاری چاه جدید و ۱۶۲۶ متر حفاری چاه تعمیری انجام شده و یک حلقه چاه جدید حفاری و تکمیل شده است و همچنین حفاری، رفع تعلیق و تکمیل دو حلقه چاه تعمیری در این بازه زمانی نیز انجام شده است.
وی با اشاره به بهسازی چاه‌ها گفت: عملیات اسیدکاری و افزایش تولید ۲۲ حلقه چاه نیز با هدف ارتقای دبی تولید و بهبود عملکرد مخازن اجرایی شده است.
وی همچنین از دیگر اقدامات شاخص این دوره به آغاز مجدد فرآیند رانش پمپ‌های درون‌چاهی پس از دو سال وقفه اشاره کرد؛ به‌طوری‌که طی ۱۷ ماه گذشته، ۳۸ دستگاه پمپ درون‌چاهی به‌همراه کلیه متعلقات کامل سطح‌الارضی، از طریق سه شرکت سازنده داخلی طراحی، ساخته، تست و تحویل شده است.
ثقفی با بیان انجام این اقدامات تاکید کرد: نتیجه همدلی و هم افزایی متخصصان گروه پتروپارس در خط مقدم جهاد اقتصادی کشور در میدان آزادگان جنوبی در این مدت به تولید ۱۱۰۰ بشکه در روز در چاه‌های شماره ۵۱ و ۹۶ در بستر شماره ۱۴ و همچنین در چاه‌های شماره ۱۸۴ و ۱۹۲ در بستر شماره ۹ با تولیدی معادل ۱۸۰۰ بشکه در روز بوده که در مجموع منجر به ثبت رکورد افزایش تولید بیش از ۶۳۰۰۰ بشکه در روز در این میدان شده است.
شایان ذکر است میدان آزادگان یکی از بزرگترین میادین نفتی منطقه و از جمله میادین مشترک (با عراق) بوده که از پس از سال ها وقفه در بهره برداری از سال ۱۳۹۸ به گروه پتروپارس واگذار شد.
این در حالی است که در قسمت عراقی این میدان عظیم نفتی(میدان مجنون) شرکت های بین المللی مشغول بهره برداری هستند.