خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارگاه تولید مشروبات الکلی در خارگ کشف شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 28 تیر 1398 - 13:25
بوشهر- فرمانده ناحیه انتظامی خارگ گفت: موفق شدیم با انجام رصد اطلاعاتی یک کارگاه مشروبات الکلی را در خارگ کشف کنیم.
خارگ،مشروبات،الكلي،توليد،كشف،انتظامي،امنيت

سرهنگ سید جبار موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یگان امنیتی انتظامی و امنیت اجتماعی خارگ در راستای اجرای مأموریت امنیت پایدار، وظایف مختلفی بر عهده دارد که یکی از این وظایف، مبارزه با تولید، توزیع و عرضه مشروبات الکلی است.
فرمانده ناحیه انتظامی خارگ تصریح کرد: در همین راستا، روز گذشته موفق شدیم با انجام رصد اطلاعاتی یک کارگاه تولید مشروبات الکلی را که در یک منزل مجردی واقع در شهرک ۲۲ بهمن که مبادرت به تولید و عرضه مشروب می‌کرد را کشف کنیم.
موسوی گفت: در این عملیات ٢ هزار لیتر مشروبات الکلی که پس از تولید آنها را در قوطی و بطری پلمپ و به فروش، می‌رسانند و همراه مقداری مواد مخدر ،۳۰۰ گرم شیره تریاک و ١ کیلو گرم سوخته و ادوات مصرف و یک دستگاه تقطیر مشروبات الکلی و تعدادی اموال مسروقه از متهمین کشف و ضبط شد.
فرمانده نیروی انتظامی بخش خارگ یادآور شد: در جریان کشف این کارگاه، سه نفر دستگیر شدند.
در حوزه امنیت اجتماعی خارگ با اقتدار با مجرمان برخورد خواهیم کرد.