خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا کوالکوم آمریکایی را 242 میلیون یورو جریمه کرد

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | جمعه، 28 تیر 1398 - 13:12
مقامات اتحادیه اروپا شرکت آمریکایی کوالکوم را به علت سوءاستفاده از جایگاه برتر تجاری خود و اتخاذ رویه های غیرقانونی در حد فاصل سال های 2009 تا 2011 حدود 242 میلیون یورو جریمه کردند.
تراشه،شركت،فروخته،جريمه،چيني

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از آسین ایج، اتحادیه اروپا اعلام کرده که کوالکوم تراشه های نسل سوم خود را با قیمتی کمتر از قیمت متداول در بازار به مشتریان چینی خود فروخته و بدین طریق تلاش کرده تا بقیه رقبای تجاری خود را متوقف کرده و آنها را از بازار حذف کند.
تراشه های فروخته شده برای مرتبط ساختن گوشی های هوشمند و تبلت ها به شبکه های تلفن همراه به کار می روند و از آنها برای انتقال صوت و داده استفاده می شود.
شرکت های چینی خریدار این تراشه ها هواوی و زدتی ای بوده اند.
این اولین بار نیست که اتحادیه اروپا شرکت های آمریکایی را به علت انحصارطلبی تجاری و تلاش برای سواستفاده ا زموقعیت خود در بازارهای جهانی جریمه می کند.
گوگل و فیس بوک از جمله دیگر شرکت هایی هستند که به همین علت جریمه شده اند.
انتهای پیام/