خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۱ هزار لیتر سوخت قاچاق عبوری از جنوب کرمان توقیف شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 بهمن 1404 - 18:06
کرمان- فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف دو دستگاه تانکر حامل ۳۲ هزار لیتر بنزین و ۲۹ هزار لیتر گازوئیل در مسیر خروج از این استان خبر داد.
استان،خروجي،تانكر،ليتر،شرق،انتظامي

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جلیل موقوفه ئی، عصر یکشنبه به خبرنگاران گفت: در راستای مقابله همه جانبه با پدیده زیانبار قاچاق کالا و فرآورده های سوختی، مبادی ورودی و خروجی استان با جدیت تحت پایش واحدهای انتظامی و تیم هایی از پلیس های تخصصی قرار دارند.
وی افزود: در این راستا ماموران یگان تکاوری ۱۱۶ کهنوج هنگام گشت زنی در یکی از محورهای خروجی حوزه جنوب و شرق استان از یک دستگاه تانکر عبوری ۳۲ هزار لیتر بنزین و از یک تانکر دیگر نیز ۲۹ هزار لیتر گازوئیل فاقد مجوز حمل را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان کرمان تصریح کرد: طی این عملیات ۲ متهم که در صدد انتقال غیرمجاز این ثروت های ملی در مسیرهای خروجی حوزه جنوب و شرق استان بودند با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.