خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 17 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرش طلاب سطوح عالی در موسسه خاتم‌النبیین

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 05 بهمن 1404 - 15:40
موسسه آموزش عالی حوزوی خاتم النبیین(ص) از میان طلاب واجد شرایط در سطوح ۳ و ۴ طلبه می‌پذیرد.
سطح،كلام،گرايش،شركت،نقد،انحرافي،فرق

به گزارش خبرنگار مهر، موسسه آموزش عالی حوزوی خاتم النبیین(ص) تحت اشراف آیت‌الله حسین وحیدخراسانی از میان طلاب واجد شرایط در سطوح ۳ و ۴ برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۵ ثبت نام می‌کند.
سطح چهار این ثبت نام در رشته کلام و فرق انحرافی (گرایش تصوف) و سطح سه شامل رشته‌های معارف اهل بیت(ع)، کلام و ادیان (گرایش نقد مسیحیت)، کلام و ادیان(گرایش نقد زرتشتی گری)، کلام و فرق انحرافی (گرایش نقد بهاییت) و کلام و فرق انحرافی (گرایش نقد تصوف) می‌شود.
شرکت کنندگان سطح سه می‌بایست تحصیلات سطح دو حوزه علمیه را گذرانده باشند و در مصاحبه ورودی شرکت کنند.
همچنین اتمام سطح سه حوزه علمیه و موفقیت در آزمون کتبی و مصاحبه ورودی از مهم ترین شرایط برای شرکت کنندگان سطح چهار است.
علاقه مندان تا دهم بهمن ماه فرصت دارند در موسسه آموزش عالی حوزوی خاتم النبیین(ص) ثبت‌نام کنند.
شرکت در کلاس‌های این مرکز آموزش عالی مزایایی همچون اعطای مدرک رسمی حوزه پس از اتمام دوره و نگارش پایان نامه، پرداخت کمک هزینه تحصیلی، بهره مندی از همکاری علمی، آموزشی و فرهنگی با موسسات تابعه و اولویت شرکت در رشته‌ها و دوره‌های تخصصی بالاتر خواهد داشت.