خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم ۱۲ فرد و شرکت دیگر به بهانه همکاری با برنامه

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 27 تیر 1398 - 23:38
دولت آمریکا نام ۵ فرد حقیقی و ۷ شرکت را به بهانه همکاری با برنامه هسته ای ایران در فهرست تحریم های خود قرار داد.
شركت،تحريم،آمريكا،ايران،فهرست

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد نام ۵ فرد و ۷ شرکت دیگر به فهرست تحریمی این کشور علیه ایران اضافه شده است.
بر این اساس این افراد و شرکت ها به بهانه همکاری با برنامه هسته ای ایران و «خرید قطعات حساس» برای این کشور مورد تحریم قرار گرفته اند.
طبق فهرست اعلام شده از سوی واشنگتن افراد تحریم شده و دو شرکت از ۷ شرکت مذکور ایرانی بوده و ۴ شرکت چینی و یکی هم بلژیکی هستند.
پیش از این رئیس جمهور آمریکا گفته است تحریم های تازه در واکنش به ساقط کردن یک هواپیمای بدون سرنشین تجسسی آمریکا در خلیج فارس و دلایل زیاد دیگر اعمال می شود.
این در حالی است که آمریکا از یک سال پیش با خروج از برجام و اقدامات خصمانه ای از جمله تحریم های اقتصادی، تهدید نظامی و تجاوز به آبهای سرزمینی ایران به تنش ها در منطقه دامن زده است.