خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری همایش المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر/سلطانی‌فر و صالحی‌امیری نیامدند

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 27 تیر 1398 - 20:36
همایش المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر سراسر کشور به میربانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
ورزش،همگاني،جامعه،الزهرا،زنان،دانشگاه،بندپي،المپياد

همایش المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر سراسر کشور به میربانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
به گزارش ایسنا، افتتاحیه چهارمین دوره المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر سراسر کشور با حضور انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا و فرهادی‌زاده معاون توسعه ورزش بانوان به میزبانی سالن نور دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
در ابتدای این مراسم و پیش از شروع سخنرانی افراد و مسئولان حاضر در سالن، گروه‌های اجرای ورزش زورخانه‌ای و ژیمناستیک پسران شروع به انجام حرکات نمایشی خود انجام دادند.
در ادامه محسنی بندپی گفت: یکی از مؤثرترین عوامل برای جلوگیری از بیماری‌های روحی و سلامتی و ایجاد شور و نشاط در زندگی اشاعه فرهنگ تربیت بدنی و ورزش همگانی است.
ترویج و اشاعه فرهنگ ورزش‌های همگانی برای همه اقشار جامعه و خصوصا در دو جنس برتر دنیا هم زنان و هم مردان بسیار مهم است که اولویت‌های ورزشی در زنان جامعه بیشتر است.
سپس فرهادی‌زاده در سخنرانی خود گفت: تشکر می‌کنم از نمایندگانی که زنان را محور اصلی ورزش می‌شناسند.
امروزه برنامه کشوره‌های پیشرفته توسعه ورزش برای همه است تا بتوانند سلامتی، نشاط و سرگرمی را در کل جامعه ترویج دهند تا کارآیی جامعه را بالا ببرند.
به گزارش ایسنا، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و سیدرضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک نیز ار مهمانان دعوت شده به این همایش بودند، اما در مراسم حاضر نشدند.
انتهای پیام