خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کودکان امروز بیشتر توسط فضای مجازی تربیت می‌شوند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 28 دی 1404 - 11:40
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: کودکان امروز بیشتر از والدین تحت تاثیر فضای مجازی هستند.
تربيت،تعليم،كودك،كودكان،سازمان،آموزش،رئيس،هوش،مصنوعي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام جمعه - حمیدرضا شیخ‌الاسلام، رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در شروع سال تحصیلی امسال در تهران حدود ۲۰۰ هزار مربی کودکستان آموزش دیده و توانمند شدند.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک با بیان این که کمیته اندیشه‌ورز برای استفاده از هوش مصنوعی در کودکستان‌ها را با حضور اساتید و صاحب نظران این حوزه تشکیل داده‌ایم؛ افزود: یکی از اهداف این کمیته وفاق نظر علمی است که آیا در کودکستان‌ها از هوش مصنوعی استفاده کنیم یا خیر.
حمیدرضا شیخ‌الاسلام ادامه داد: استفاده از هوش مصنوعی در کودکستان‌ها خوب نیست چرا که باعث تنبلی نو آموزان در زمان مدرسه و دانشگاه‌ها می‌شود.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک به چالش‌های پیش روی تربیت کودکان در عصر حاضر پرداخته و بر ضرورت تغییر رویکرد‌ها و روش‌های آموزشی تاکید کرده است.
شیخ الاسلام گفت: امروزه بسیاری از کودکان بیشتر از اینکه از والدین خود حرف شنوی داشته باشند و تربیت شوند، تحت تاثیر شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام، یوتیوب و ...
هستند.
این موضوع، چالشی جدی برای تربیت نسل آینده کشور به شمار می‌رود و نیازمند توجه و اقدام فوری است.
شیخ الاسلام با اشاره به برنامه شاخص درس انس با قرآن در کودکستان‌ها، اظهار کرد: ما امروز افتخار داریم که درس انس با قرآن را در بین کودکستان‌هایمان عملیاتی می‌کنیم.
هدف ما این است که با استفاده از قصه و دیگر موارد که عامل نشاط هستند، اشتیاق به کلام خداوند در بین بچه‌ها اتفاق بیفتد، نه آموزش مستقیم قرآن.
این رویکرد، با هدف ایجاد یک تجربه مثبت و معنادار برای کودکان در ارتباط با معارف دینی صورت می‌گیرد.
رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک با تاکید بر اهمیت تغییر رویکرد در آموزش، گفت: باید به این سمت برویم که در کودکان از روش‌های آموزش استفاده کنیم، به جای بازی محور.
این تاکید، نشان‌دهنده تلاش سازمان تعلیم و تربیت کودک برای ایجاد تعادلی بین سرگرمی و یادگیری در فرآیند تربیت کودکان است.