خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 17 بهمن 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیین عمامه‌گذاری طلاب قم به مناسبت عید مبعث برگزار شد

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | شنبه، 27 دی 1404 - 11:54
قم- آیین عمامه‌گذاری جمعی از طلاب حوزه علمیه قم به مناسبت عید مبعث بدست مراجع عظام تقلید برگزار شد.
طلاب،مراسم،تقليد،مراجع،حوزوي،عظام،ملبس،مكارم،بعثت،شيرازي

به گزارش خبرنگار مهر، آیین عمامه‌گذاری جمعی از طلاب جوان حوزه علمیه قم صبح روز شنبه همزمان با سالروز بعثت پیامبر اکرم (ص) و با حضور مراجع عظام تقلید و جمعی از مسئولان حوزوی در دفاتر این مراجع برگزار شد.
در این مراسم، شماری از طلاب پس از طی دوره‌های مقدماتی حوزوی، رسماً با پوشیدن لباس روحانیت وارد عرصه تبلیغ معارف اسلامی شدند.
این مراسم که در دفتر آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید برگزار شد، طلاب با دستان این مرجع تقلید ملبس و خود را آماده خدمت در مسیر دین مبین اسلام کردند.
همزمان با این آیین، مراسم مشابهی نیز در دفتر آیت الله جوادی آملی و شبیری زنجانی از مراجع عظام تقلید و آیت‌الله محمدجواد فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع)، برپا بود و طی آن جمع دیگری از طلاب به این پوشش مقدس ملبس گشتند.
آیت‌الله مکارم شیرازی با دعا برای توفیق روزافزون این طلاب در مسیر پرچالش تبلیغ، خاطرنشان کرد: امیدواریم خداوند متعال به شما طلاب عزیز توفیق دهد که خدمتگزاران واقعی اهل بیت علیهم السلام و مبلغان راستین دین محمدی (ص) باشید.
پیش از شروع رسمی مراسم عمامه‌گذاری، حجت الاسلام علی نظری منفرد در باب اهمیت بعثت پیامبر اسلام سخنرانی و مادحان نیز مدیحه‌سرایی در وصف ختمی‌مرتبین کردند.
در حاشیه این مراسم معنوی، علاوه بر حضور اقشار مردم، جمعی از مسئولان حوزوی، اساتید حوزه علمیه و اعضای خانواده‌های طلاب نیز دیده می‌شدند.