خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استمرار بارندگی در کردستان تا ظهر پنجشنبه

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 دی 1404 - 17:53
سنندج- کارشناس هواشناسی استان کردستان از استمرار بارندگی در استان تا ظهر پنجشنبه خبر داد و گفت: از جمعه شاهد کاهش دمای هوا خواهیم بود.
بارش،برف،استان،هواشناسي،بارندگي،كردستان

ریحان امیدی راد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر از استمرار بارش‌ها در برخی نقاط استان کردستان به صورت برف و باران خبر داد و اظهار کرد: بارندگی‌ها در استان تا ظهر پنجشنبه استمرار دارد.
وی افزود: امروز شاهد بارش برف در شهرستان‌های سنندج، قروه و بانه هستیم و در ۲۴ ساعت گذشته سایر نقاط استان نیز بارش برف و باران را به خود دید.
وی خاطر نشان کرد: در بارش‌های اخیر بیشترین میزان بارندگی مربوط به شهر مریوان با ۹۰ میلی متر آب حاصل از بارندگی بود و امروز نیز در مریوان همچنان بارش قابل ملاحظه‌ای از بارندگی را شاهد خواهیم بود.
کارشناس هواشناسی کردستان همچنین میزان بارش در شهرهای بانه و سقز را ۵۰ میلی‌متر و در شهرستان سنندج ۱۶ میلی‌متر عنوان کرد.
امیدی راد اضافه کرد: پیش بینی می‌شود بارندگی‌ها تا ظهر فردا ادامه داشته باشند گرچه براساس نقشه‌های هواشناسی شدت کمتری خواهد داشت.
وی با اشاره به صدور هشدار نارنجی تصریح کرد: در گردنه‌ها و محورهای مواصلاتی به دلیل شدت بارش‌های برف اختلال در تردد را خواهیم داشت و به همین دلیل هشدار سطح نارنجی صادر شده است.
کارشناس هواشناسی کردستان بیان کرد: بعد از خروج سامانه بارشی شاهد کاهش دما در حدود ۱۰ تا یازده درجه در استان خواهیم بود.