خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷ نفر از مدافعان امنیت در خراسان رضوی به شهادت رسیدند

مشرق | سیاسی | شنبه، 20 دی 1404 - 16:07
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: هفت نفر از مدافعان امنیت طی روزهای گذشته توسط اغتشاشگران در مشهد، نیشابور و جغتای به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
شهادت،رضوي،شهدا،هادي،خراسان

به گزارش مشرق، صدیقه خدیوی اظهار کرد: مدافعان امنیت «محمد هادی سبحانی فر، اصغر نیازی، هادی یزدانی، فرج الله شوشتری، امیر صادق جوانشیری» در جریان اغتشاشات اخیر در مشهد به شهادت رسیدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: شهید گرانقدر «مصطفی کیوانلو شهرستانکی» نیز در روزهای گذشته در شهرستان جغتای به مقام رفیع شهادت نائل شده است.
وی افزود: همچنین مهدی علی آبادی دانش آموز بسیجی پایه یازدهم در شهرستان نیشابور به شهادت رسید.
وی بیان کرد: زمان تشییع و مکان خاکسپاری این شهدا با هماهنگی خانواده شهدا به‌زودی به اطلاع مردم شهیدپرور و قدرشناس خراسان رضوی خواهد رسید.