خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لزوم بومی‌سازی ۱۰ میلیارد دلاری نیاز بخش تولید

فارس | برگزیده، اقتصادی | پنجشنبه، 27 تیر 1398 - 14:30
وزیر صنعت، معدن و تجارت بر لزوم بومی‌سازی ۱۰ میلیارد دلاری نیازمندی‌های بخش تولید تأکید کرد.
نمايشگاه،صنعت،رحماني،اقلام،داخل،ساخت،توليد،كشور،واردات،صنعتي

وزیر صنعت، معدن و تجارت بر لزوم بومی‌سازی ۱۰ میلیارد دلاری نیازمندی‌های بخش تولید تأکید کرد.
‌به گزارش خبرگزاری فارس، رضا رحمانی در حاشیه بازدید از نخستین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل، این نمایشگاه را تقاضا محور و مبتنی بر نیازمندی های صنعتی و معدنی کشور معرفی کرد.
وی اظهار داشت: برای اولین بار درخواست‌های بخش تولید در تامین نیازمندی‌های مرتبط با قطعات و تجهیزات در این نمایشگاه عرضه شده است.
وی افزود: یکی از اهداف اصلی این نمایشگاه عبور از محدودیت‌های تحمیلی در تامین نیازمندی‌های صنعتی و معدنی کشور از طریق واردات است که در عمل با تکیه بر توان داخلی بتوانیم مانع عملیاتی شدن اهداف پلید دشمنان نظام در توقف تولید کشورمان شویم.
* خودکفایی در تولیدات صنعتی یک کار جهادی است
رحمانی گفت: هر واحدی که بتواند قطعه یا تجهیزاتی را بومی سازی کند یک کار جهادی بزرگ انجام داده است.
وزیر صنعت تصریح کرد: مطمئن هستم این نمایشگاه فرصت داخلی‌سازی 100‌ها و یا هزاران قطعه و تجهیزات وارداتی را ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به واردات بالغ بر 10 میلیارد دلاری مورد استفاده در فرآیند تولید طی سال گذشته، گفت: هر یک از صنایع بزرگ سهمشان در واردات اقلام مورد نیازشان تعیین شده و مکلف شد این اقلام را داخلی سازی کنند.
رحمانی اضافه کرد: اگر اقلام مورد اشاره طی امسال و سال آینده بومی سازی شوند نه تنها مانع خروج ارز از کشور به میزان مورد اشاره خواهیم شد بلکه در این بخش‌ها صادر‌کننده هم خواهیم شد.
وزیر صنعت بیان کرد: همه قطعات معرفی شده در نمایشگاه فرصت‌ های ساخت داخل، قابلیت بومی‌سازی‌شان در کشور مهیا است و شرکت‌های دانش بنیان و توانمند ما می توانند این اقلام را داخلی‌سازی کنند.
رحمانی اضافه کرد: یکی از خروجی‌های مهم نهضت ساخت داخل برقراری ارتباط خوب میان دانشگاه و صنعت است که پیرو تاکیدات مقام معظم رهبری این مهم با جدیت از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دنبال می شود.
وی افزود: در قالب ارائه تسهیلات ویژه، حمایت‌های تجاری و تعرفه‌ای از تولیدات شرکت‌های طرف قرارداد نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل، حمایت خواهیم کرد.
انتهای پیام/