خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام ۱۵ هزار نیروی فرانسوی و انگلیسی به اوکراین

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 18 دی 1404 - 16:06
نشریه «تایمز» روز پنجشنبه به نقل از منابع مطلع گزارش داد که دولت‌های انگلیس و فرانسه قصد دارند ۱۵ هزار نیروی نظامی به اوکراین اعزام کنند.
اوكراين،نظامي،مستقر،تايمز،اعزام،نيروي

به گزارش مشرق، نشریه «تایمز» روز پنجشنبه به نقل از منابع مطلع گزارش داد که دولت‌های انگلیس و فرانسه قصد دارند ۱۵ هزار نیروی نظامی به اوکراین اعزام کنند.
این منابع که نامشان فاش نشد، به تایمز گفتند این تعداد نیروهای نظامی که بسیار کمتر از رقم مورد انتظار است، بعد از حصول و اجرای هرگونه توافق آتش‌بس در اوکراین مستقر می‌شوند.
پیشتر وزارت دفاع انگلیس پیشنهاد اعزام ۱۰ هزار نیرو به عنوان بخشی از ۶۴ هزار نیروی کشورهای عضو ائتلاف حامیان اوکراین را داده بود اما اکنون این رقم به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر کاهش یافته است.
طبق این گزارش، در کنار ۷ هزار و ۵۰۰ نیروی فرانسه، استونی نیز قصد دارد چند صد نظامی به اوکراین اعزام کرده و آلمان هم آماده است نیروهای خود را در رومانی یا لهستان - نزدیک مرزهای اوکراین - مستقر کند.
به نوشته تایمز، پیش‌بینی می‌شود نیروهای ائتلاف که قرار است در غرب اوکراین مستقر شوند، در آموزش ارتش و ساخت «تاسیسات حفاظت‌شده» برای ذخیره‌سازی سلاح و تجهیزات نظامی این کشور کمک کنند.
این در حالی است که «ماریا زخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز هشدار داد که تمام نیروها و تأسیسات نظامی که توسط اروپایی‌ها در اوکراین مستقر بشود، اهدف قانونی برای ارتش این کشور خواهند بود.