خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبودی در ذخیره کالاهای اساسی خوزستان وجود ندارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 17 دی 1404 - 14:59
اهواز - رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بازار کالاهای اساسی استان در وضعیت پایدار قرار دارد و کمبودی در سطح عرضه مشاهده نمی‌شود.
بازار،كالاهاي،اساسي،عرضه،سازمان،پايش،ميداني

به گزارش خبرنگار مهر، جواد سلطان‌کاظمی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در جریان بازدید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، مراکز عرضه کالاهای اساسی و مجتمع بنکداران اهواز اظهار کرد: این بازدیدها در راستای سیاست‌های ابلاغی دولت درباره حذف ارز ترجیحی، کنترل قیمت‌ها و تنظیم بازار انجام شده است.
وی افزود: بازار و تولیدکنندگان باید کالاهای خود را با نرخ واقعی عرضه کنند و یارانه‌ها به‌صورت مستقیم در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با تأکید بر حمایت از تأمین پایدار اقلام اساسی عنوان کرد: این سازمان برای حفظ ثبات بازار و جلوگیری از هرگونه کمبود، از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.
سلطان‌کاظمی حفظ آرامش بازار، تأمین به‌موقع کالاهای اساسی و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان را از اولویت‌های اصلی سازمان برشمرد و گفت: نظارت‌های میدانی به‌صورت مستمر هدفمند ادامه دارد و با هرگونه تخلف در حوزه تنظیم بازار، مطابق قانون و بدون اغماض برخورد می‌شود.
وی بر تداوم بازرسی‌ها، تشدید پایش قیمت‌ها و تضمین عرضه پایدار کالاهای اساسی در سطح شهر اهواز تأکید کرد.
براساس این گزارش، این بازدید با هدف پایش میدانی وضعیت عرضه، توزیع، ذخیره‌سازی و قیمت‌گذاری کالاهای اساسی، بررسی رعایت نرخ‌های مصوب و ارزیابی شرایط بازار انجام شد.