خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اژه‌ای: از اغتشاشگران و حامیان آن‌ها عذر و بهانه‌ای پذیرفته نیست؛ این بار با سالیان گذشته تفاوت دارد و برای خطاکاران ارفاقی در نظر گرفته نمی‌شود

اعتماد | همه | چهارشنبه، 17 دی 1404 - 11:18
محسنی اژه‌ای تصریح کرد: دشمن نه در لفافه که صریحاً از اغتشاشگران حمایت کرده است؛ از همین‌رو از اغتشاشگران و حامیان و هدایت‌کنندگان آنها دیگر عذر و بهانه‌ای پذیرفته نیست؛ آنان دیگر نمی‌توانند مدعی شوند که فریب خوردند و یا غافل بودند به واسطه روشن بودن موضع دشمن و میدان اینبار با سالیان گذشته موضوع تفاوت دارد و برای خطاکاران ارفاقی در نظر گرفته نمی‌شود.
دشمن،اغتشاشگران،ميدان،موضوع،كشور،خطاكاران،ارفاقي،لفافه،صريحاً

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: دشمن نه در لفافه که صریحاً از اغتشاشگران حمایت کرده است؛ از همین‌رو از اغتشاشگران و حامیان و هدایت‌کنندگان آنها دیگر عذر و بهانه‌ای پذیرفته نیست؛ آنان دیگر نمی‌توانند مدعی شوند که فریب خوردند و یا غافل بودند به واسطه روشن بودن موضع دشمن و میدان اینبار با سالیان گذشته موضوع تفاوت دارد و برای خطاکاران ارفاقی در نظر گرفته نمی‌شود.
کد خبر: 755921 | ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ ۱۱:۱۱:۱۳
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جمع فرماندهان فراجا، با قدردانی از مجاهدت‌های نیروهای فراجا در تامین و تحکیم امنیت مردم و شهروندان اظهار کرد: طی روزهای اخیر، فرماندهان و نیروهای فراجا و مدافعین امنیت، معتکفین حاضر در میدان بودند؛ بدون تردید آنان در ثواب و پاداش رجبیون و اعتکاف‌کنندگان سهیم هستند.
به گزارش قوه قضاییه، رئیس دستگاه قضا با اشاره به اهمیت زدودن زمینه‌هایی که به اغتشاشات منجر می‌شود، گفت: قطعاً باید زمینه‌های بروز اغتشاشات را از بین ببریم؛ امروز یکی از مسائلی که باعث اعتراض بعضاً به‌حق صنوف و بازاریان می‌شود، بی‌ثباتی و نوسانات ارزی است؛ از بیش از یک ماه پیش سازمان بازرسی کل کشور را مامور به بررسی همه‌جانبه این مقوله کرده‌ایم؛ همچنین یک هیئت ویژه نیز تشکیل داده‌ایم تا به صورت فوق‌العاده به این موضوع رسیدگی کند.
بدون تردید، افرادی که در این قضیه، تقصیر یا قصوری متوجه آنان است، باید پاسخگو باشند و قطعاً به تناسب تخلف یا جرم‌شان، به پرونده آنها، با دقت و قاطعیت رسیدگی خواهد شد.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با ارائه تحلیلی از فضای موجود در منطقه و کشور، بیان داشت: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به اغراض و خواسته‌های شوم خود نائل نشد، لذا درصدد است کشور ما را از داخل به ناامنی بکشاند؛ دشمن نه در لفافه که صریحاً از اغتشاشگران حمایت کرده است؛ از همین‌رو از اغتشاشگران و حامیان و هدایت‌کنندگان آنها دیگر عذر و بهانه‌ای پذیرفته نیست؛ آنان دیگر نمی‌توانند مدعی شوند که فریب خوردند و یا غافل بودند به واسطه روشن بودن موضع دشمن و میدان اینبار با سالیان گذشته موضوع تفاوت دارد و برای خطاکاران ارفاقی در نظر گرفته نمی‌شود.