خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معموری: هیچ واحد تولیدی نباید به‌دلیل موانع اداری تعطیل شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 دی 1404 - 22:41
بجنورد- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی با تأکید بر حمایت همه‌جانبه از تولید گفت: هیچ واحد تولیدی نباید به‌دلیل موانع اداری، بانکی یا اجرایی از چرخه فعالیت خارج شود.
توليدي،توليد،اجرايي،اقتصادي،بانكي،واحدهاي،ارزش،تملك،استانداري

به گزارش خبرنگار مهر، محمودرضا معموری شامگاه سه‌شنبه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با تأکید بر ضرورت صیانت از ظرفیت‌های تولیدی اظهار کرد: همه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها مکلف‌اند با رویکردی هماهنگ و مسئله‌محور، از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری کرده و موانع ساختاری و اجرایی پیش‌روی تولید را شناسایی و رفع کنند.
وی با اشاره به نقش کلیدی نظام بانکی در حمایت از بخش تولید افزود: بانک‌ها موظف‌اند مسئولیت حمایتی خود را در قبال واحدهای تولیدی ایفا کنند و واحدهای تولیدی تحت تملک بانک‌ها نیز تا زمان تعیین تکلیف نهایی باید به‌صورت اصولی، حرفه‌ای و با حفظ جریان تولید مدیریت شوند تا از توقف فعالیت و هدررفت سرمایه‌های اقتصادی و انسانی جلوگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی با تأکید بر لزوم عبور از خام‌فروشی تصریح کرد: در راستای ایجاد ارزش افزوده پایدار و تحقق توسعه متوازن اقتصادی، حمایت هدفمند از تولید، فرآوری و صادرات محصولات کشاورزی باید در اولویت برنامه‌های اجرایی استان قرار گیرد و زنجیره ارزش این بخش به‌صورت کامل فعال شود.
معموری ادامه داد: تقویت زنجیره‌های ارزش، علاوه بر افزایش بهره‌وری، زمینه اشتغال پایدار و رشد اقتصادی استان را فراهم می‌کند و دستگاه‌های متولی باید با جدیت این رویکرد را دنبال کنند.
در ادامه این جلسه، موضوع تعیین تکلیف بدهی‌های بانکی و مالیاتی دو واحد تولیدی، بررسی شرایط بهره‌مندی یک شرکت دانش‌بنیان از تسهیلات بانکی و همچنین وضعیت حقوقی و اجرایی یک واحد تولیدی تحت تملک بانک، مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.