خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهر زاهدان در محاصره نخاله های ساختمانی و پسماند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 27 تیر 1398 - 12:38
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان از جمع آوری و پاکسازی بخشی از نخاله های ساختمانی و پسماند از حاشیه کمربندی ورودی زاهدان پس از ماه ها پیگیری خبر داد و گفت: شهر زاهدان در محاصره نخاله های ساختمانی و پسماند قرار دارد.
ساختماني،استان،زيست،نخاله،محيط،پسماند،شهر،زاهدان،پسماندهاي،ح ...

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان از جمع آوری و پاکسازی بخشی از نخاله های ساختمانی و پسماند از حاشیه کمربندی ورودی زاهدان پس از ماه ها پیگیری خبر داد و گفت: شهر زاهدان در محاصره نخاله های ساختمانی و پسماند قرار دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، وحید پورمردان گفت: یکی از بزرگترین معضلات زیست محیطی استان پسماند و نخاله های ساختمانی است که با افزایش روز افزون جمعیت شهر نشین و با گسترش ساخت و سازهای عمرانی و تخریب و مرمت ساختمان ها، میزان تولید نخاله های ساختمانی به شکل چشمگیری در حال افزایش در سطح استان است .
پورمردان در خصوص مشکلات و معضلات ناشی از عدم ساماندهی مناسب پسماندهای ساختمانی افزود: تخلیه پسماندهای ساختمانی (نخاله های ساختمانی) در گذرگاه ها و معابر شهری باعث پدید آمدن مناظری زشت در شهر می شود بطوریکه چشم هر بیننده ای را آزار می دهد و همچنین تخلیه پسماند های مذکور در کنار جاده ها و بزرگراه ها ضمن به وجود آوردن آلودگی های زیست محیطی، منجر به سد معبر و به دنبال آن به وجود آمدن حوادث احتمالی و وارد آمدن خسارات مالی و … به شهروندان خواهد شد.
نخاله های ساختمانی، محل های مناسبی برای زندگی انواع و اقسام حشرات موذی، جوندگان و سگ های ولگرد بوده که این موجودات منابع و عوامل انواع بیماریها هستند و سلامت ساکنین محل و شهروندان را مورد تهدید قرار می دهند .
وی در رابطه با اقدامات انجام شده در خصوص حل این بحران زیست محیطی در استان گفت: محیط زیست استان به جد پیگیر حل معضل پسماند است و این موضوع یکی از مهمترین الویت های کاری همکارانمان در سطح استان است.
استفاده از تمام ظرفیت های استان همچون رسانه های بومی و محلی، تریبون نماز جمعه و جماعت، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی برای کارشناسان، کارگاه آموزشی برای جوامع محلی و نونهالان برای فرهنگسازی در زمینه حفاظت از محیط زیست و مدیریت پسماند در دستور کار محیط زیست استان قرار دارد .
پورمردان در پایان خاطر نشان کرد: با گشت زنی های شبانه روزی ماموران اجرایی حفاظت محیط زیست استان مشخص شد که تعدادی از افراد سودجو و گاهاً وابسته به بعضی از ارگان های دولتی دخیل در امر مدیریت پسماند شبانه اقدام به تخلیه نخاله های ساختمانی در حاشیه شهر و کمربندیهای ورودی شهر می کنند که سبب شده شهر زاهدان و دیگر شهرهای استان در محاصره نخاله های ساختمانی و پسماندهای خانگی قرارگیرند از اینرو با پیگیریهای قاطع محیط زیست استان، متخلفان این حوزه شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند و با هماهنگی که با شهرداریها و سازمان بازیافت انجام شد، به همت شهرداری منطقه چهار زاهدان و سازمان بازیافت بخشی از پسماندهای ساختمانی کمربندی ورودی و منطقه لار زاهدان جمع آوری و محیط پاکسازی و بهسازی شد.
انتهای پیام