خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعزیر متخلف فروش سوخت خارج از ضوابط تعیینی دولت در هرمزگان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 دی 1404 - 11:53
بندرعباس- مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از جریمه ۵۷ میلیارد ریالی متخلف سوخت در هرمزگان خبر داد.
تعزيرات،رسيدگي،حكومتي،شعبه،پرونده

به گزارش خبرگزاری مهر، کیومرث حسن‌پور گفت: پرونده فروش ۴۰ هزار لیتر گازوئیل خارج از ضوابط تعیینی دولت به ارزش ۱۹ میلیارد و ۶۹ میلیون ریال، در شعبه ششم رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی بندرعباس رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات هرمزگان افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به مدارک موجود در پرونده، تخلف انتسابی را محرز و متخلف را با احتساب بهای مال از دست رفته به پرداخت ۵۷ میلیارد و ۲۰۷ میلیون ریال جزای نقدی معادل سه برابر ارزش ریالی سوخت کشف شده محکوم کرد.
حسن‌پور گفت: کارشناسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، این گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.