خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهانه‌سازی سوئیس برای مسدود کردن دارایی‌های مادورو

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 15 دی 1404 - 17:58
دولت سوئیس روز دوشنبه از مسدودسازی دارایی‌های متعلق به نیکلاس مادورو و افراد مرتبط با او خبر داد.
ونزوئلا،سوئيس،دولت،مادورو،نيكلاس،ادعايي،نامشروع،بمباران

به گزارش مشرق؛ با گذشت دو روز از ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو توسط نیروهای آمریکایی و انتقال او به ایالات متحده، دولت فدرال سوئیس روز دوشنبه اعلام کرد که هرگونه دارایی متعلق به مادورو و افراد مرتبط با وی که در سوئیس نگهداری می‌شود را مسدود کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در این بیانیه آمده است که این اقدام بلافاصله اجرایی می‌شود و به مدت چهار سال اعتبار دارد و جدایِ از تحریم‌هایی است که از سال ۲۰۱۸ علیه ونزوئلا اعمال شده‌اند.
دولت سوئیس اعلام کرد که مسدودسازی دارایی‌ها شامل اعضای دولت کنونی ونزوئلا نمی‌شود و مدعی شد که این کشور تلاش خواهد کرد هر وجهی که مشخص شود «به‌طور نامشروع به‌دست آمده‌اند» را به مردم ونزوئلا بازگرداند.
شورای فدرال گفت که وضعیت در ونزوئلا بی‌ثبات است و در روزها و هفته‌های آینده ممکن است سناریوهای مختلفی رخ دهد، اما دولت سوئیس صحبتی درباره دلیل نگهداری دارایی‌های نامشروع ادعایی و میزان آن در کشور خود ارائه نداد.
بامداد شنبه، نیروهای آمریکایی به دستور دونالد ترامپ و به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، به حریم هوایی ونزوئلا تجاوز کردند و رئیس‌جمهور ونزوئلا نیکلاس مادورو را به همراه همسرش سیلیا فلورس ربودند تا در دادگاهی در نیویورک به اتهامات ادعایی، محاکمه کنند.
این اقدام توسط کشورهای مختلف محکوم شده است، اما اکثر اروپایی‌ها حاضر به محکومیت بمباران ونزوئلا توسط ایالات متحده نشده‌اند.
این بمباران دستکم ۸۰ کشته برجای گذاشته است.