خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظریه دولت چگونه از دل حوزه علمیه نجف برآمد؟

مهر | دین و اندیشه | دوشنبه، 15 دی 1404 - 14:18
حوزه علمیه نجف بیش از آنکه دغدغه دولت شیعی داشته باشد، بیشتر در پی بنای دولتی است که به آلام تاریخی آنان یعنی طائفه‌گرایی اقلیت عرب سنی پایان بخشد.
حوزه،دولت،علميه،نجف،كتاب،فراتي

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «حوزه علمیه نجف و نظریه دولت» اثر عبدالوهاب فراتی توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد
حوزه علمیه نجف بیش از آنکه دغدغه دولت شیعی داشته باشد، بیشتر در پی بنای دولتی است که به آلام تاریخی آنان یعنی طائفه‌گرایی اقلیت عرب سنی پایان بخشد، حقوق شیعیان را بازستاند، به حقوق همه ساکنان عراق احترام نهد و با حراست از کلیت عراق به ثوابت شرعی و فرهنگی این کشور تن دهد.
این میسر نمی‌شد جز حمایت داهیانه آن حوزه از تأسیس دولت ملی در بغداد.
کتاب حوزه علمیه نجف و نظریه دولت اثر عبدالوهاب فراتی، که هر جلد با قیمت ۳۵۰.۰۰۰ تومان راهی بازار نشر شد.
علاقمندان جهت تهیه کتاب و یا اطلاعات تکمیلی می‌توانند به وبگاه رسمی سازمان انتشارات پژوهشگاه به نشانی: www.poiict.ir مراجعه کنند.