خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف دوباره منچستریونایتد در لیگ برتر انگلیس

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 14 دی 1404 - 18:12
تیم فوتبال منچستریونایتد در ادامه نتایج پرنوسان خود، مقابل لیدز به تساوی یک بر یک بسنده کرد.
امتياز،ليدز،تساوي،منچستريونايتد،شانزدهم،شاگردان

به گزارش مشرق، دومین روز از هفته بیستم لیگ برتر انگلیس با دیدار تیم‌های لیدز و منچستریونایتد آغاز شد.
پیش از این بازی شیاطین‌سرخ با ۳۰ امتیاز در رده ششم قرار داشتند و شاگردان دنیل فارکه با ۲۱ امتیاز در جایگاه شانزدهم بودند.
در شرایطی که دو تیم در نیمه نخست بارها سعی در باز کردن دروازه یکدیگر داشتند اما در نهایت با تساوی بدون گل به رختکن رفتند تا کار در نیمه دوم دنبال شود.
در این نیمه برندن آرونسون در دقیقه ۶۲ موفق شد دروازه سن لمنس را باز کند تا هواداران لیدز در خانه غرق در شادی شوند.
این هیجان تنها دقایقی دوام داشت چراکه متئوس کونیا در دقیقه ۶۵ کار را به تساوی کشاند و امیدها را به اردوی شاگردان روبن آموریم بازگرداند.
در ادامه تلاش دو تیم ثمری به همراه نداشت تا بازی با تساوی یک بر یک خاتمه یابد.
در این دیدار ژارد ژیلت تنها یک‌بار از کارت زرد خود استفاده کرد که آن هم سهم پاتریک دورگو،‌ از جمع شیاطین سرخ بود.
با این نتیجه منچستریونایتد با ۳۱ امتیاز این هفته را با ایستاده در رده پنجم به پایان برد و لیدز هم با ۲۲ امتیاز در جایگاه شانزدهم باقی ماند.