خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عطریانفر و شمس‌الواعظین عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت شدند

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 14 دی 1404 - 16:29
با حکم رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، آقایان ماشاالله شمس الواعظین و محمد عطریانفر به عنوان دو عضو حقیقی جدید، شورای اطلاع‌رسانی دولت منصوب شدند.
دولت،شوراي،حقيقي،محمد

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، با حکم الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، ماشاءالله شمس الواعظین و محمد عطریانفر به عنوان دو عضو حقیقی شورای اطلاع‌رسانی دولت منصوب شدند.
در مراسمی که ظهر امروز در شورای اطلاع‌رسانی دولت و با حضور، رئیس، دبیر، شماری از اعضای حقیقی و دیگر مدیران این شورا برگزار شد، الیاس حضرتی، احکام دو عضو حقیقی جدید این شورا را به آنان تحویل داد.
درحال حاضر آقایان علی ربیعی، سید شهاب الدین طباطبایی، محمد قوچانی و ماشاءالله شمس الواعظین و محمد عطریانفر اعضای حقیقی شورای اطلاع‌رسانی دولت هستند.
پیش از این آقایان فیاض زاهد و محمد مهاجری از عضویت در این شورا استعفا داده بودند که مورد موافقت رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت قرار گرفت.