خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز سرشماری عمومی نفوس و مسکن

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 14 دی 1404 - 15:29
رئیس مرکز آمار با اشاره به آغاز عملیات سرشماری ثبتی مبنا به صورت آزمایشی از امروز گفت: آمار به صورت گمنام در اختیار ما قرار می گیرد و مقرر نیست از این آمار برای مالیات و ... استفاده شود.
آمار،مركز،سرشماري،همكاران،آزمايشي،عمليات،تصميم،رئيس،قرار

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا گودرزی رئیس مرکز آمار عصر امروز (یکشنبه) در مراسم افتتاحیه آزمایش سرشماری عمومی نفوس و مسکن ثبتی مبنا که در محل سازمان مدیریت و برنامه ریزی برگزار شد، اظهار کرد: در طول سالهای گذشته همکاران ما در مرکز آمار روی مدل‌های عملیاتی طرح عمومی نفوس و مسکن کار کردند.
وی عنوان کرد: در تصمیمی که در ستاد سرشماری گرفته شده است عملیات سرشماری ثبتی مبنا به صورت آزمایشی از امروز در سراسر کشور انجام خواهد شد و اطلاع رسانی نحوه سرشماری توسط همکاران صورت خواهد گرفت.
احتمالاً ما در سال آینده نیز به فراخور مدل طراحی شده، عملیات آزمایشی را خواهیم داشت.
رئیس مرکز آمار بیان کرد: عملیات با توجه به وضعیت آب و هوایی در بازه مشخص شده انجام خواهد شد.
تجمیع آمار استخراج شده برای مرکز اهمیت دارد و آمار به صورت گمنام در اختیار ما قرار خواهد گرفت و قرار نیست از این آمار برای مالیات و … استفاده شود.
گودرزی افزود: مرکز آمار در واقع طراحی اولیه برای تصمیم گیری را آماده می‌کند تا تصمیم گیران بر اساس آن اقدامات لازم را انجام دهند تا محصول آن بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم باشد.
وی اضافه کرد: ۱۸ دستگاه مستقیم و غیرمستقیم با مرکز آمار در این زمینه همکاری دارند.
وزارت کشور، شهرداری‌ها، آموزش و پرورش، رسانه ملی در این زمینه همکاری دارند و ما خواهش می‌کنیم مردم اطلاعات در رابطه با سرشماری را کامل‌تر در اختیار ما قرار دهند تا تصمیم گیری ها به بهترین شکل انجام گیرد.
رئیس مرکز آمار گفت: در اجرای آزمایشی این طرح، خود مردم در کنار آمارگیران و همکاران مرکز آمار به ما بسیار کمک می‌کنند.
اجرای سرشماری در این ایام به دلیل سرما کار سختی است و از همکاران خود تشکر می‌کنیم و امیدوار هستیم نتیجه آن به نفع مردم و کشور باشد.