خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به تجاوز آمریکا علیه ونزوئلا

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 14 دی 1404 - 07:53
بعد از نخست وزیر رژیم صهیونیستی وزیر خارجه این رژیم نیز ذوق زدگی خود را نسبت به تجاوز آمریکا علیه ونزوئلا و ربودن مادورو نشان داد.
ونزوئلا،آمريكا،مادورو،صهيونيستي،رژيم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، گیدئون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به حمله آمریکا علیه ونزوئلا و ربودن رئیس جمهور این کشور گفت: تل آویو در این لحظه تاریخی در کنار ملت آزادی دوست ونزوئلا ایستاده است؛ ملتی که از دیکتاتوری مادورو رنج برده است!
وی بدون اشاره به نقض آشکار تمام قوانین بین المللی از سوی واشنگتن در قبال کاراکاس، مدعی شد که اقدام آمریکا علیه مادورو حرکت به سمت بازگرداندن دموکراسی است.
ساعر ابراز امیدواری کرد که روابط دوستانه میان رژیم صهیونیستی و ونزوئلا برقرار شود.
روز گذشته نیز بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا و ربودن نیکلاس مادورو و همسرش را به دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تبریک گفته بود.