خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرتس: باید نسبت به بی ثبات نشدن سیاسی در ونزوئلا اطمینان حاصل شود

مهر | بین‌الملل | شنبه، 13 دی 1404 - 23:18
صدراعظم آلمان در واکنش به اقدام غیر قانونی آمریکا برای ریایش رئیس جمهوری ونزوئلا اعلام کرد: باید نسبت به بی ثبات نشدن سیاسی در ونزوئلا اطمینان حاصل کرد.
مادورو،ونزوئلا،ادعا،مدعي،گسترده،فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان مدعی شد: مادورو ونزوئلا را به سوی نابودی سوق داد و باید اطمینان حاصل شود که بی‌ثباتی سیاسی در این کشور رخ ندهد.
وی ادعا کرد: مادورو از طریق ائتلاف‌های جهانی شوم، نقشی مسئله‌ساز در سطح منطقه‌ای ایفا کرد و ونزوئلا را درگیر تجارت مواد مخدر ساخت.
همچنین امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه گفت: مردم ونزوئلا امروز از حاکمیت مادورو رهایی یافتند و این تحول، منبع آرامش برای ونزوئلایی‌ها است.
ماکرون ادعا کرد: مادورو با مصادره قدرت و نقض آزادی‌های اساسی، آسیب جدی به کرامت مردم خود وارد کرد.
رئیس‌جمهور فرانسه افزود: مرحله پیشِ رو باید شاهد انتقالی مسالمت‌آمیز و دموکراتیک باشد که به اراده مردم ونزوئلا احترام بگذارد.
این اظهارات پس از آن انجام می‌شود که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز اعلام کرد کشورش با موفقیت یک حمله گسترده علیه ونزوئلا انجام داده و مدعی شد نیکلاس مادورو و همسرش را بازداشت کرده است.
اقدامی که با واکنش و مخالفت گسترده در سطح بین‌الملل مواجه شد.