سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل در افغانستان ۱۲ کشته و ۱۱ زخمی برجای گذاشت

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 12 دی 1404 - 13:58
سخنگوی سازمان ملی مدیریت بحران اعلام کرد که در پی بارش شدید باران و برف که باعث جاری شدن سیل شدید در چندین استان افغانستان در سه روز گذشته شد، حداقل ۱۲ نفر کشته و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند.
حماد،خسارات،سخنگوي،نفر،سازمان،روز

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شینهوا، سخنگوی سازمان ملی مدیریت بحران اعلام کرد که در پی بارش شدید باران و برف که باعث جاری شدن سیل شدید در چندین استان افغانستان در سه روز گذشته شد، حداقل ۱۲ نفر کشته و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند.
حافظ محمد یوسف حماد، سخنگوی این سازمان، روز جمعه گفت که این فاجعه استان‌های کاپیسا، پروان، دایکندی، ارزگان، قندهار، هلمند، بادغیس، فاریاب، بدخشان، هرات و فراه را در بر گرفته است.
حماد افزود که این حادثه همچنین خسارات مالی گسترده‌ای به بار آورده و ۱۸۵۹ خانه را تخریب یا به طور جزئی آسیب رسانده و ۲۰۹ کیلومتر جاده روستایی را شسته است.
علاوه بر این، تقریباً ۱۲۰۰ رأس دام تلف شدند و ۱۳۹۴۱ هکتار از زمین‌های کشاورزی به زیر آب رفته یا نابود شدند.
حماد گفت که تیم‌های امداد و نجات برای کمک به قربانیان به مناطق آسیب‌دیده اعزام شده‌اند و توزیع کمک‌های اضطراری در حال انجام است و ارزیابی خسارات ادامه دارد.