خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸ مصدوم بر اثر تصادف اتوبوس با کامیون بنز در محور سربیشه-نهبندان

اعتماد | همه | چهارشنبه، 10 دی 1404 - 11:12
جانشین رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: برخورد یک دستگاه اتوبوس اسکانیا با یک کامیون بنز در محور «سربیشه-نهبندان» هشت مصدوم برجای گذاشت.
حادثه،اتوبوس،سرهنگ،مأموران،كاميون،راننده

کد خبر: 754829 | ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ ۱۱:۰۵:۳۰
سرهنگ جواد شاهزهی اظهار داشت: ساعت ۳ و ۱۷ دقیقه بامداد امروز با اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی در کیلومتر ۱۸ محور سربیشه به نهبندان بلافاصله مأموران و نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
به گزارش مهر، وی بیان داشت: مأموران با حضور در محل حادثه مشاهده کردند یک دستگاه اتوبوس اسکانیا با ۲۵ نفر مسافر که از گرگان به سمت زاهدان در حال حرکت بوده با یک یک دستگاه کامیون بنز حامل ضایعات برخورد کرده است که بر اثر این حادثه، راننده و سرنشین کامیون و ۶ نفر از مسافران اتوبوس مصدوم که با اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.
سرهنگ شاهزهی با بیان اینکه علت تصادف برابر نظریه کارشناسان پلیس راه، تجاوز به سمت چپ راننده اتوبوس تشخیص داده شده است؛ تصریح کرد: رانندگان با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از هرگونه عجله و شتاب بی مورد پرهیز کنند تا شاهد اینگونه حوادث نباشیم.