خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ خط تله‌کابین تهران تا صدور گواهی ایمنی تعطیل هستند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 08 دی 1404 - 12:41
معاون استاندارد استان تهران گفت: ۶ خط تله‌کابین در استان تهران تحت بازرسی قرار دارند که به علت صادر نشدن گواهی ایمنی، فعلاً مجاز به فعالیت نیستند.
استاندارد،گواهي،ايمني،خط

باشگاه خبرنگاران جوان - افشین زمانی گفت: استاندارد ملی کابل‌ها شامل تله‌کابین و تله‌سیژ از یکم فروردین‌ماه ۱۳۹۳ مشمول استاندارد اجباری شده و بهره‌برداری از این مراکز بدون دریافت تأییدیه استاندارد، ممنوع است.
وی در مصاحبه با سیما افزود: ۶ خط تله‌کابین در استان تهران تحت بازرسی قرار دارند که به علت صادر نشدن گواهی ایمنی، فعلاً مجاز به فعالیت نیستند.
معاون ارزیابی انطباق اداره‌کل استاندارد استان تهران ادامه داد: همچنین ۱۰ خط تله‌سیژ در استان وجود دارد که از این تعداد، ۵ خط با دریافت و تأیید گواهی ایمنی مجاز به فعالیت هستند و ۵ خط دیگر در حال بازرسی قرار دارند و تا زمان اخذ تأییدیه ایمنی، اجازه خدمت‌رسانی به مردم را نخواهند داشت.
وی تصریح کرد: خطوط تله‌سیژ مجاز به فعالیت شامل مراکز تفریحی ارم، دربند، دربندسر و توچال است.
به گفته زمانی، مراکز دارای گواهی ایمنی موظف‌اند برای اطلاع شهروندان، گواهی استاندارد را در معرض دید عموم قرار دهند.