خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پولادی: دخل و خرج دولت باید به نفع مردم و اقشار ضعیف باشد

مهر | سیاسی | یکشنبه، 07 دی 1404 - 12:52
نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس گفت: افزایش مالیات‌ها در شرایط تورم افسارگسیخته، سفره مردم را کوچک‌تر می‌کند.
درصدي،هنر،مجلس،توليد،دولت،پولادي،افسارگسيخته

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران پولادی، در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۷ دی ماه) مجلس شورای اسلامی با تذکر شفاهی به رئیس جمهور، بر لزوم تنظیم دخل و خرج دولت به نفع مردم و اقشار ضعیف و متوسط، به ویژه کارمندان، بازنشستگان، کارگران و معلمان، تاکید کرد.
نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس با اشاره به پیشنهاد دولت برای افزایش ۲۰ درصدی حقوق‌ها و ۹ درصدی مالیات بر ارزش افزوده، نگرانی خود را از کوچک‌تر شدن سفره مردم در شرایط تورم افسارگسیخته ابراز کرد و افزود: دست در جیب مردم کردن هنر نیست؛ هنر آن است که خلق ثروت کرده و از تولید حمایت شود.
وی همچنین یادآور شد: تولید، اقتصاد و امنیت غذایی کشور در معرض تهدید قرار دارد و معیشت مردم غیرقابل تحمل شده است.
وی خواستار توجه جدی به اجرای کامل رتبه‌بندی و پرداخت مطالبات قانونی ۵۰ هزار بازنشسته فرهنگی سال ۱۴۰۱ شد./