خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فولادوند: آزمون‌های خردادماه دانش‌آموزان با امنیت بالا برگزار می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 دی 1404 - 11:41
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی و سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش‌وپرورش گفت: آزمون‌های خردادماه یکی از محورهای اصلی اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش است که باید با امنیت بالا برگزار شود.
كيفيت،آموزشي،نهضت،ارتقاي،نظارت،سطح،سازمان

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا فولادوند رئیس سازمان نهضت سوادآموزی و سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش در گردهمایی سراسری رؤسای ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش‌وپرورش کشور، با قدردانی از تلاش‌های رؤسای ارزیابی عملکرد استان‌ها، نقش آنان را در ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و افزایش رضایتمندی جامعه، حیاتی دانست و گفت: نظارت و پاسخگویی می‌تواند از بروز مشکلات جلوگیری کرده و سطح خدمات را ارتقا دهد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در ادامه گزارشی از اصلاحات و اقدامات بازسازی در این سازمان ارائه داد و گفت: با بازگرداندن فعالیت‌های نهضت به حوزه مدرسه و تمرکز بر مدرسه‌محوری، از هدر رفت منابع جلوگیری شده است و نظارت مؤثر بر کلاس‌ها و پایگاه‌های آموزشی صورت می‌گیرد.
وی خاطرنشان کرد: پروژه بزرگ آزمون‌های خردادماه یکی از محورهای اصلی برنامه‌ها و اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش است که باید با امنیت بالا برگزار شود.
فولادوند با تأکید بر اهمیت شفافیت و عدالت آموزشی، افزود: تمامی تمهیدات لازم برای برگزاری منظم آزمون‌ها در سطح کشور فراهم شده و هماهنگی‌های لازم با استان‌ها صورت گرفته است.
سرپرست مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش، خاطرنشان کرد: هدف اصلی از برگزاری این آزمون، سنجش دقیق سطح علمی دانش‌آموزان و ایجاد زمینه‌ای برای ارتقای کیفیت آموزشی در مدارس است.
وی در پایان، بر استمرار نظارت دقیق، ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و شفاف‌سازی عملکردها تأکید کرد.