خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات برنامه شهرداری تهران برای ساماندهی دستفروشان تا شب عید

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 دی 1404 - 11:12
گودرزی با اشاره به برنامه ساماندهی دستفروشان، گفت: این طرح با همکاری دستگاه‌های مختلف و ایجاد بازار‌های فاخر در مناطق ۵، ۱۵، ۱۷ و ۲۰ تا شب عید اجرا خواهد شد.
ساماندهي،شهرداري،فاخر،گودرزي،مناطق،تاكيد،اشاره

باشگاه خبرنگاران جوان - داود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران با اشاره به برنامه ساماندهی دستفروشان، اظهار کرد: دستفروشان را در ۵۴ نقطه شهر که جا‌های پر تردد هستند، شناسایی کرده و در حال ساماندهی هستیم.
وی با تاکید بر همکاری بین بخشی افزود: یک همراهی گسترده بین شهرداری، فراجا، دستگاه قضایی، اتحادیه‌ها، اصناف و کسبه شکل گرفته و جلسات آن برگزار شده است.
مجموع داخل شهرداری، مناطق، شرکت ساماندهی، یگان حفاظت و شرکت شهربان و حریم‌بان با محوریت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل پای کار آمده‌اند تا این ساماندهی انجام شود.
گودرزی با اشاره به نحوه ساماندهی گفت: در مکان‌هایی که باید بازار روز یا بازار‌های فاخر راه‌اندازی شود، آنها را منتقل و ساماندهی می‌کنیم و در بخشی از معابر که مزاحمتی برای پیاده‌روها، کسبه و ترافیک نداشته باشد، ساماندهی در محل انجام خواهد شد.
وی با تاکید بر زمان‌بندی طرح تصریح کرد: اگر مشکلی پیش نیاید و دستگاه‌ها همکاری کنند، تعداد زیادی از این نقاط تا شب عید ساماندهی خواهد شد.
معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران با اشاره به بازار‌های فاخر افزود: چهار بازار فاخر کلنگ‌زنی می‌شوند و با طراحی کوتاه‌مدت به زودی راه‌اندازی خواهند شد.
بازار‌های روز محله‌ای نیز ساماندهی شده و در زیرساخت‌ها و شکل و شمایل آنها بهبود ایجاد می‌شود تا هم فروشندگان سیار و هم مردم برای خرید راحت‌تر باشند.
گودرزی در پایان با تاکید بر مناطق اجرای پروژه گفت: بازار‌های فاخر در مناطق ۵، ۱۵، ۱۷ و ۲۰ احداث خواهند شد.
منبع: شهرداری