خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 دی 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حنظله: کابینه نتانیاهو به‌زودی ابعاد حضور ما را درک می‌کند

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 07 دی 1404 - 07:58
گروه سایبری «حنظله»با انتشار اطلاعیه‌ای از تغییر تمرکز در افشاگری‌های خود خبر داد و اعلام کرد پس از دریافت حجم بالایی از پیام‌ها،تصمیم گرفته مسیر انتشار اطلاعات را بر اساس بازخوردهای جدید بازنگری کند.
حنظله،اعلام،يهودياني،اطلاعيه،اساس،اطلاعات

به گزارش مشرق، گروه سایبری «حنظله» در پیام جدیدی با قدردانی از پیام‌های یهودیانی که با کشتار کودکان مخالفت کرده‌اند، اعلام کرد بر تعهد خود برای رهایی هم‌زمان فلسطینیان و یهودیان از سلطه رهبران افراطی جریان کاهانی پایبند است.
حنظله پیش‌تر از مخاطبان خود خواسته بود درباره انتشار اطلاعات مربوط به چهار فرد مشخص بازخورد ارائه دهند.
در این فراخوان، نام ایتامار بن‌گویر، بنی گانتس، تالی گوتلیو و یوآو گالانت مطرح شده بود.
بر همین اساس این گروه سایبری اعلام کرده که حجم بالای پیام‌هایی که خواستار افشای اطلاعات درباره فرد دیگری بوده، این مجموعه را وادار به بازنگری در تصمیم خود کرده است.
در این اطلاعیه تأکید شده که پس از بررسی دقیق، تمرکز جدید بر اساس خواست یهودیانی شکل گرفته که «در سمت درست تاریخ ایستاده‌اند» و هویت این فرد به‌زودی افشا خواهد شد.
حنظله همچنین اعلام کرد مرحله نخست این طرح با موفقیت کامل اجرا شده است.
در بخش پایانی این اطلاعیه حنظله نوشته است: کابینه بنیامین نتانیاهو بزودی با ابعاد نفوذ و گستره حضور «حنظله» آشنا خواهد شد.