سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پهپادها و موشک‌های روسیه اوکراین را پیش از دیدار زلنسکی و ترامپ هدف قرار دادند

اعتماد | همه | شنبه، 06 دی 1404 - 14:52
روسیه شنبه شب با استفاده از موشک و پهپاد کی‌یف و دیگر مناطق اوکراین را هدف قرار داد، پیش از آنکه رئیس‌جمهور ولودیمیر زلنسکی اعلام کند که دیدار مهمی با رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، خواهد داشت تا درباره توافقی برای پایان دادن به نزدیک به چهار سال جنگ مذاکره کنند.
روسيه،اوكراين،جنگ،آمريكا،منطقه،ايالات،متحده،خواستار،مناطق،دي ...

پهپادها و موشک‌های روسیه اوکراین را پیش از دیدار زلنسکی و ترامپ هدف…
روسیه شنبه شب با استفاده از موشک و پهپاد کی‌یف و دیگر مناطق اوکراین را هدف قرار داد، پیش از آنکه رئیس‌جمهور ولودیمیر زلنسکی اعلام کند که دیدار مهمی با رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، خواهد داشت تا درباره توافقی برای پایان دادن به نزدیک به چهار سال جنگ مذاکره کنند.
کد خبر: 754162 | ۱۴۰۴/۱۰/۰۶ ۱۴:۳۸:۴۲
روسیه شنبه شب با استفاده از موشک و پهپاد کی‌یف و دیگر مناطق اوکراین را هدف قرار داد، پیش از آنکه رئیس‌جمهور ولودیمیر زلنسکی اعلام کند که دیدار مهمی با رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، خواهد داشت تا درباره توافقی برای پایان دادن به نزدیک به چهار سال جنگ مذاکره کنند.
به گزارش انتخاب؛ در ادامه این مطلب آمده است: زلنسکی پیش از حملات شبانه گفته بود که مذاکرات او در فلوریدا روز یکشنبه بر سر تعیین قلمروهایی خواهد بود که هر طرف پس از توقف درگیری‌ها کنترل خواهد کرد.
این جنگ از فوریه ۲۰۲۲ با تهاجم ولادیمیر پوتین به همسایه کوچک روسیه آغاز شد و تاکنون مرگبارترین جنگ اروپا از زمان جنگ جهانی دوم است.
در کی‌یف صدای انفجار شنیده شد و واحدهای دفاع هوایی اوکراین وارد عمل شدند.
ارتش در اپلیکیشن تلگرام اعلام کرد که موشک‌ها در حال شلیک هستند.
نیروی هوایی گفت پهپادهای روسی پایتخت و مناطق شمال شرقی و جنوبی را هدف قرار می‌دهند.
هشدار حمله هوایی همچنان در پایتخت برقرار بود و حدود چهار ساعت پس از اعلام فعال باقی ماند.
گزارش فوری از خسارت یا قطع برق منتشر نشد.
روسیه هنوز واکنشی به حملات نشان نداده است.
شب گذشته، روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین حمله کرد و حملات خود را به منطقه جنوبی اودسا، محل اصلی بنادر اوکراین، افزایش داد.
با ادامه درگیری‌های شدید، مسئله کنترل قلمرو هنوز مهم‌ترین مانع دیپلماتیک است.
زلنسکی به خبرنگاران در کی‌یف گفت که پیش‌نویس ۲۰ ماده‌ای طرح صلح تحت هدایت آمریکا، ۹۰٪ تکمیل شده است.
او گفت که توافقنامه تضمین امنیت بین اوکراین و ایالات متحده تقریباً آماده است – عنصری کلیدی پس از آنکه تضمین‌های ارائه شده در سال‌های پس از فروپاشی شوروی بی‌اثر بودند.
زلنسکی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «خیلی چیزها قبل از سال نو قابل تصمیم‌گیری است.»
ترامپ گفت که ایالات متحده نیروی محرکه این روند است.
او به Politico گفت: «او هیچ چیز ندارد مگر اینکه من تأیید کنم.
پس ببینیم چه دارد.»
زلنسکی به Axios گفت که آمریکا پیشنهادی برای تضمین امنیت ۱۵ ساله ارائه کرده است که قابل تمدید است، اما کی‌یف خواستار توافقی طولانی‌تر با مفاد قانونی الزام‌آور برای جلوگیری از تهاجم مجدد روسیه است.
ترامپ گفت که معتقد است دیدار روز یکشنبه خوب خواهد بود.
او همچنین اظهار داشت که انتظار دارد به زودی با پوتین صحبت کند «به اندازه‌ای که می‌خواهم.»
نیروگاه هسته‌ای و منطقه اقتصادی آزاد نیز موضوع بحث هستند
علاوه بر مسئله قلمرو، نقطه بحرانی دیگر کنترل نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا، بزرگترین نیروگاه اروپا، است که در هفته‌های اولیه جنگ توسط روسیه تصرف شد.
مسکو خواستار عقب‌نشینی اوکراین از مناطق استان دونتسک است که نیروهای روسیه نتوانسته‌اند در تسلط کامل خود قرار دهند.
این استان بخشی از منطقه دونباس است که شامل لوگانسک نیز می‌شود.
کی‌یف خواستار توقف درگیری‌ها در خطوط کنونی است.
طبق یک مصالحه پیشنهادی آمریکا، در صورتی که اوکراین بخشی از منطقه دونتسک را ترک کند، یک منطقه اقتصادی آزاد ایجاد خواهد شد، هرچند جزئیات هنوز مشخص نیست.
Axios از زلنسکی نقل کرد که اگر نتواند آمریکا را متقاعد کند تا از «موضع قوی» اوکراین در مسئله زمین حمایت کند، حاضر است طرح ۲۰ ماده‌ای را به همه‌پرسی بگذارد – به شرط اینکه روسیه با یک آتش‌بس ۶۰ روزه موافقت کند تا اوکراین بتواند برای برگزاری رأی‌گیری آماده شود.
او گفت که خواستار فشار بیشتر بر روسیه است.
معاون وزیر امور خارجه روسیه، سرگئی ریابکوف، گفت نسخه اوکراین از طرح ۲۰ ماده‌ای با آنچه روسیه با آمریکا بحث کرده بود، متفاوت است، به گزارش خبرگزاری اینترفاکس روسیه.
با این حال، او ابراز خوش‌بینی کرد که مسائل به «نقطه عطف» در جست‌وجوی یک توافق رسیده‌اند.
یاروسلاو اوشاکوف، دستیار سیاست خارجی پوتین، با اعضای دولت ترامپ پس از دریافت پیشنهادات آمریکا درباره یک توافق صلح احتمالی گفتگو کرده است، به گفته کرملین.
کرملین جزئیات واکنش مسکو به این اسناد را فاش نکرد.