سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه‌ قرآنی کشور و سازمان تبلیغات اسلامی آب رفت

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 06 دی 1404 - 13:18
لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور درحالی تقدیم مجلس شد که بودجه‌های قرآنی کشور و بودجه سازمان تبلیغات اسلامی با کاهش مواجه شده است.
بودجه،تومان،لايحه،كاهش

به گزارش خبرگزاری مهر، لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور سال گذشته تقدیم مجلس شورای اسلامی شد.
این بودجه در حالی تقدیم مجلس شد که عدد کلی آن نسبت به امسال تنها حدود ۱۵ درصد افزایش داشت و در برخی حوزه‌ها رقم بودجه با کاهش روبرو بود.
از جمله بودجه‌های کاهش یافته، بودجه‌های قرآنی کشور است که در لایحه ۱۴۰۵ با کاهش روبرو شد، در حالی که مبالغ مصوب سال ۱۴۰۴ هنوز پرداخت نشده و با توجه به اینکه کمتر از سه ماه تا پایان سال باقی مانده امید چندانی هم به پرداخت از سوی دولت نیست.
حال با وجود عدم پرداخت بودجه در سال جاری بودجه سال آینده روی کاغذ هم کاهش یافته و باید دید دولت چه میزان از مبالغی که خودش در قالب لایحه به مجلس داده را پرداخت می‌کند.
اجرای اسناد راهبردی توسعه فرهنگ قرآنی یکی از ردیف‌های بودجه است که سال ۱۴۰۴ در لایحه ۹۰۰ میلیارد تومان بود اما امسال تاکنون تنها بخش کوچکی از آن پرداخت شده است.
با این حال این بودجه در لایحه سال آینده ۸۶۵ میلیارد تومان تعیین شده، یعنی ۳۵ میلیارد تومان کاهش.
همچنین بودجه دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در سال ۱۴۰۵، ۴۷ میلیارد تومان است که سال ۱۴۰۴ این بودجه در لایحه ۵۰ میلیارد تومان بود.
سازمان تبلیغات اسلامی هم سال گذشته ۶۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود که بودجه این سازمان امسال به مبلغ ۶۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کاهش یافته است.